Lisap Ultimate Plus Mask Изглаждаща и хидратираща маска за коса 250 мл

27,00 лв. 28,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаLisap Milano
Модел 2673
+

Тази отлична професионална маска от срията за изглаждане Lisap Ultimate , перфектно дисциплинира косата. Благодарение на уникалното си свойство, сензационно укрепва капилярната структура на косъма, прониквайки в него и запълвайки всички дефекти. Косата е гладка и идеално права. Кератин, масло от макадамия, серамиди А2 - тези вещества карат маската да укрепва, овлажнява, възстановява и изглажда косата.

Lisap Ultimate Plus Mask Изглаждащата маска за къдрава коса разресва и заздравява структурата на косъма, като придава запълващ ефект и запазва формата на ксоата пригладена максимално дълго време.

Ползи от редовната употреба на маската:

- Подобряване и уплътняване структурата на косума

- Преструктурира  и укрепва на влакното, благодарение на по-голямото клетъчно сцепление в него

- Дълбоко кондициониране и хидратация, блясък и отлична управляемост на косата

- Придава абсолютен блясък на косата дори и след измиване

- Защита по време на стилизиране със сешоар или преса

- Перфектна дълготрайна гладкост

-100% без парабени

Питате се как е постигнато всичко това?

 Това главно се дължи на иновативната професионална формула на маската Lisap Ultimate Plus Mask , която е обогатена с иновативния Kerasil Complex (Made in Lisap), който включва:


- Триизмерни силиконови полимери  , които реструктурират увредената коса и повишават нейната устойчивост на накъсване. Придава абсолютно кондициониране и блясък, дори след многократно измиване.

- Кератин  -  който е протеин, състоящ се от дълги вериги от аминокиселини, който е една от основните съставки на косата. Благодарение на високото съдържание на сяра, той прилепва към външната им структура, придава им обем и повторно уплътнява техните протеинови влакна.

- Ceramide A2,  - присъстващ в капилярното влакно, предпазва косата по време на третиране и укрепва нейната структура. Прави косата по-здрава и жизнена.

- Маслото от макадамия - състоящо се основно от олеинова, палмитолеинова, линолова и линоленова киселини, спомага за ребалансиране на липидната секреция на капилярните влакна, като възстановява правилната степен на влажност и противодейства на дехидратацията. Прави косата блестяща, мека и копринена.


Начин на употреба:Нанесете обилно количество върху влажна коса, разрешете с гребен по цялата дължина,Оставете да действа 5-10 минути,  след ковто изплакнете обилно с вода.