Lisap Ultimate Straight Fluid Plus Термозащитен изправящ, хидратиращ и възстановяващ спрей 125 мл

20,00 лв. 22,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаLisap Milano
Модел 2670
+

Lisap Ultimate Straight Fluid Plus  има три пъти по-концентрираното съдържание на кератин и серамид А2, спреят реструктурира, защитава от влага и топлина, изправя косата и намалява чупливостта, подобрява капилярната структура на косъма. След изсушаване със сешоар или изправяне с преса, оставя косата копринено мека и бляскава.  

 Начин на употреба: Разнесете равномерно върху чиста и суха коса кичур по кичур преди използване да керамична преса.


Lisap Milano е една от водещите италиански компаний за производтство на професионални продукти за коса.Основана през 1952 г., Lisap Laboratori Cosmetici SpA сега е в своето трето поколение!

 Създадена от гения и интуицията на Карло Локатели Лисап , който започва бизнес в двора на Санта Мария Ла Порта в Милано.С подкрепата на брат си Чезаре Локатели и следващото поколение, Lisap продължи да расте и да се развива като лидер в трихологичната индустрия и търговската марка Made in Italy .  

  Lisap винаги е признавала ключовото значение на тяхното продължаващо академично изследване на разнообразието и изискванията към образа на женската красота и стил.


 През десетилетията външният вид и стилът на  класическата жена  претърпяха революционна еманципация. Сегашното й развитие се вижда най-добре в днешните масмедии.


 Фред Ла Пиетра и Борсели  са двама от хората, които са изучавали еволюцията на комуникационната стратегия на компанията през годините.  


 Иновациите са в основата на стратегията на италианската компания Lisap. Като доказателство за успешните усъвършенствани формули и производствени процеси на Lisap   , компанията се разшири извън границите на Европа.


 За да отрази продължаващите глобални предизвикателства, новите възможности и безкрайните изисквания на променящия се пазар, Lisap постоянно разработва нови продукти и услуги, за да обслужва нуждите на пазара.


През 2014 г. Lisap получи сертификат AEO (Оторизиран икономически оператор), доброволна инициатива за добавяне към вече придобитите сертификати UNI EN ISO 9001: 2008 и ISO 14001: 2004, за да гарантира най-високите стандарти за качество през целия производствен процес .