Lisap Ultimate Plus Shampoo Универсално регулиращ шампоан за къдрава и права коса 250мл

19,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаLisap Milano
Модел 2669
+

 Шампоанът е подходящ както за права, така и за къдрава коса. С изключително успокоянащо действие както върху скалпа, така и върху всеки кичур. Улеснява разресването след употреба. С наситен кератин комплекс. Шампоанът осигурява максимална хидратация благодарение на комплекса Kerasil, Keratin и Ceramide A2.


Lisap Ultimate Plus Shampoo е шампоан, който може да се използва най-добре преди нанасянето на Ultimate Plus Straight Fluid.  Фибрите на косъма са изключително успокоени от използването на шампоана и косата е лесна за разресване след употреба


Шампоан Lisap Ultimate Plus има следните предимства:


- Хидратира косата

- Дерматологично тестван

- Прави косата копринено мека

  Начин на употреба: Нанесете шампоана върху влажна коса и масажирайте добре. Изплакнете и повторете лечението. Оставете шампоана за няколко минути и изплакнете обилно.

 Lisap Milano е една от водещите италиански компаний за производтство на професионални продукти за коса.Основана през 1952 г., Lisap Laboratori Cosmetici SpA сега е в своето трето поколение!

  Създадена от гения и интуицията на Карло Локатели Лисап , който започва бизнес в двора на Санта Мария Ла Порта в Милано.С подкрепата на брат си Чезаре Локатели и следващото поколение, Lisap продължи да расте и да се развива като лидер в трихологичната индустрия и търговската марка Made in Italy .  

  Lisap винаги е признавала ключовото значение на тяхното продължаващо академично изследване на разнообразието и изискванията към образа на женската красота и стил.


 През десетилетията външният вид и стилът на  класическата жена  претърпяха революционна еманципация. Сегашното й развитие се вижда най-добре в днешните масмедии.


 Фред Ла Пиетра и Борсели  са двама от хората, които са изучавали еволюцията на комуникационната стратегия на компанията през годините.  


 Иновациите са в основата на стратегията на италианската компания Lisap. Като доказателство за успешните усъвършенствани формули и производствени процеси на Lisap   , компанията се разшири извън границите на Европа.


 За да отрази продължаващите глобални предизвикателства, новите възможности и безкрайните изисквания на променящия се пазар, Lisap постоянно разработва нови продукти и услуги, за да обслужва нуждите на пазара.


През 2014 г. Lisap получи сертификат AEO (Оторизиран икономически оператор), доброволна инициатива за добавяне към вече придобитите сертификати UNI EN ISO 9001: 2008 и ISO 14001: 2004, за да гарантира най-високите стандарти за качество през целия производствен процес .