Alfaparf Semidilino Diamond Illuminating Shampoo Шампоан за блясък 1000 мл

Alfaparf Semidilino Diamond Illuminating Shampoo Шампоан за блясък 1000 мл

41,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 28
+

Шампоан за блясък за леко суха и нормална коса: измива деликатно и придава блясък на косата, оставяйки я мека и копринено гладка. Комплексът за блясък с екстракт от ленено семе, богат на мастни киселини, омега 3 и омега 6, затваря кутикулата на косъма и подчертава блясъка.Перфектният продукт за вашата коса!

 СЕГА ВСЯКА ЖЕНА МОЖЕ ДА ИМА ИЗЛЪЧВАНЕ, РЕВИТАЛИЗИРАНА КОСА С НАСИТЕНОСТ НА ЦВЕТА, КОЯТО БЛЕСТИ КАТО ДИАМАНТ

Преди повече от две десетилетия, изследователи в научни изследвания и развитие лаборатории Alfaparf Milano е подслушвани уникалните свойства на лененото семе, за да поддържа и добавя несравним блясък на косата. С тази иновация е роден Semi Di Lino, италиански за този герой съставка:ленено семе. Днес Alfaparf Milano е горд да представи най-новите ни иновации: новата Semi Di Lino , се влива със съвършена форма, която предлага несравним блясък, защита и подхранване на косата.
 
 ДЪЛГОТРАЕН ЕКСТРЕМЕН  БЛЯСЪК  И ЕСТЕСТВЕНИ РЕЗУЛТАТИ
За повече от 20 години ALFAPARF MILANO използвауникалните свойства на лененото семе, за да поддържа и добавя несравним блясък на косата.  Днес ALFAPARF MILANO  е горд да представи най-новите ни иновации: новата  SEMI DI LINO се влива със съвършена форма, която предлага несравним блясък, защита и подхранване на косата.
СИЛАТА НА ЛЕНЕНО СЕМЕ

Flax Seed е бил използван още от времето на древните египтяни поради неговите невероятни свойства и е тяхната тайна за поддържане на тяхната красива кожа и коса.Някои от тези уникални свойства включват:
Тя е богата на хранителни вещества в Омега 3, 6 и 9 мастни киселини, протеини и линолова киселина.
Той дълбоко защитава и възстановява косата
Придава на косата несравним блясък.
 ALFAPARF MILANO над 20 години се занимава с  изследвания и развитие, за да се усъвършенства екстракта от ленено семе в SEMI DI LINO и да го комбинирате с нови, ексклузивни активни съставки, които:
Подобряват и  удължават блясък на косата
Защитават и запазват цвета на косата
 Подхранват косата

ALFAPARF MILANO е водеща италианска мултинационална компания производител на професионални бои за коса,козметика за грижа за косата и стилизиращи продукти.
ALFAPARF ГРУП е един от първите козметични компании в италианската столица на света и собственик на някои международни водещи марки призводители на проофесионални продукти за нуждите на фризьорството като: ALFAPARF Milano, YELLOW Professional, DiBi Milano, DiBi център, BECOS, BECOS клуб, FISIOPSHERE, TEN (професионална грижа за кожата) и красота & BUSINESS. ALFAPARF GROUP е индустриален партньор на някои от най-големите козметични компании в света обслужващи фризьорите по  цял свят!

 ALFAPARF MILANO има над 300 000 професионални клиенти в света. Тя разполага с 2 международни изследователски лаборатории с авангардни формули и високотехнологични стандарти, пет производствени предприятия на стратегически места по свта (2 в Италия, 1 в Бразилия, 1 в Мексико, 1 в Китай).Компанията разполага и с 38 международни академии, посветени на техническо и стилистично образование, 23 търговски клона и широка дистрибуторска мрежа в над 80 страни в света.

 Продукти и услуги на ALFAPARF са резултатите от научните изследвания и сътрудничество с международни стилисти работещи по цял свят и центрове за красота, технологично ноу-хау, дълбоко познаване на пазара и нуждите на професионални фризьори.
 
ALFAPARF MILANO е компания,която е ориентирана към подобряване на своите стандарти за качество и се характеризира с гъвкавост, за да се осигури бързи отговори развитието на пазара и нуждите на клиентите си.
Мисията на ALFAPARF MILANO е свъразана с пълноценното задоволяване на потребностите на всички фризьори по света.

КАКВО ПРЕДЛАГА КОМАПАНИЯТА АЛФАПАРФ МИЛАНО

ИНОВАЦИИ
Отлични авангардни научни изследвания, заверени ISOO 9001;развитието и производствените процеси са с високо качество и гарантират абсолютна надеждност и високо качество на работата с тяхните продукти. 
ALFAPARF MILANO предлага преглед на най-новите международни тенденции за красота и осигурява на фризьорските салони вдъхновение и креативност с най-важните тенденции в модата, дизайна, мебели, фотография и архитектура. 
       
ОБРАЗОВАНИЕ
програмите на ALFAPARF Milano  дават възможност за подобряване на техниките за кандидатстване и професионални продукти, стимулиращи естествен творчески талант, за да се развие салон предприемачески и управленски визия.