Alfaparf Reconstruction Reparative Shampoo Възстановяващ шампоан с бамбук за коса 250ml

Alfaparf Reconstruction Reparative Shampoo Възстановяващ шампоан с бамбук за коса 250ml

21,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 26
+

 Шампоана на Алфапарф Reconstruction Reparative Shampoo измива деликатно и възстановява фибрата на косъма, придавайки сила и еластичност. Благодарение на постоянната употреба, активната съставка действа прогресивно, възстановявайки косата. Съдържа екстракт от бамбук с високо съдържание на силиций,който придава сила и гъвкавост на косъма. Комплексът за блясък с екстракт от ленено семе, богат на мастни киселини, омега 3 и омега 6, затваря кутикулата на косъма и подчертава блясъка.
УПОТРЕБА: Нанесете върху влажна коса, масажирайте и изплакнете.

 СЕГА ВСЯКА ЖЕНА МОЖЕ ДА ИМА ИЗЛЪЧВАНЕ, РЕВИТАЛИЗИРАНА КОСА С НАСИТЕНОСТ НА ЦВЕТА, КОЯТО БЛЕСТИ КАТО ДИАМАНТ

Преди повече от две десетилетия, изследователи в научни изследвания и развитие лаборатории Alfaparf Milano е подслушвани уникалните свойства на лененото семе, за да поддържа и добавя несравним блясък на косата. С тази иновация е роден Semi Di Lino, италиански за този герой съставка:. ленено семе Но технологията се развива непрекъснато ... и с това, способността да се усъвършенства всеки творение. Днес Alfaparf Milano е горд да представи най-новите ни иновации: новата Semi Di Lino , се влива със съвършена форма, която предлага несравним блясък, защита и подхранване на косата.


Новата серия SEMI DI LINO на ALFAPARF предлага професионална грижа за всеки тип коса, чрез 
три различни серии с иновативни формули, богати на специални активни съставки:

Reconstruction - с екстракт от бамбук и силиций за силно увредена коса
Molsture - с комплекс от подхранващи за ха ри и мед за много суха коса
Diamond - с ленено семе и антоксиданти за леко суха коса, без блясък 
DLSCIPlINE - с бадемово масло, за копринено мека, гладка и бляскава коса 
VOlUME - с пшенични протеини, които придават обем на косъма 
SCALP CARE - серия продукти за третиране на различни проблеми на скалпа
ТАЙНАТА НА ALFAPARF MILANO Е: с една продуктова серия SEMI DI LINO да се отговори на трите 
най-важни потребности на косата, които всяка жена желае да постигне: блясък, защита на цвета и грижа.

ALFAPARF MILANO е водеща италианска мултинационална компания производител на професионални бои за коса,козметика за грижа за косата и стилизиращи продукти.
        
ALFAPARF ГРУП е един от първите козметични компании в италианската столица на света и собственик на някои международни водещи марки призводители на проофесионални продукти за нуждите на фризьорството като: ALFAPARF Milano, YELLOW Professional, DiBi Milano, DiBi център, BECOS, BECOS клуб, FISIOPSHERE, TEN (професионална грижа за кожата) и красота & BUSINESS. ALFAPARF GROUP е индустриален партньор на някои от най-големите козметични компании в света обслужващи фризьорите по  цял свят!

 ALFAPARF MILANO има над 300 000 професионални клиенти в света. Тя разполага с 2 международни изследователски лаборатории с авангардни формули и високотехнологични стандарти, пет производствени предприятия на стратегически места по свта (2 в Италия, 1 в Бразилия, 1 в Мексико, 1 в Китай).Компанията разполага и с 38 международни академии, посветени на техническо и стилистично образование, 23 търговски клона и широка дистрибуторска мрежа в над 80 страни в света.

 Продукти и услуги на ALFAPARF са резултатите от научните изследвания и сътрудничество с международни стилисти работещи по цял свят и центрове за красота, технологично ноу-хау, дълбоко познаване на пазара и нуждите на професионални фризьори.
 
ALFAPARF MILANO е компания,която е ориентирана към подобряване на своите стандарти за качество и се характеризира с гъвкавост, за да се осигури бързи отговори развитието на пазара и нуждите на клиентите си.
Мисията на ALFAPARF MILANO е свъразана с пълноценното задоволяване на потребностите на всички фризьори по света.

КАКВО ПРЕДЛАГА КОМАПАНИЯТА АЛФАПАРФ МИЛАНО

ИНОВАЦИИ
Отлични авангардни научни изследвания, заверени ISOO 9001;развитието и производствените процеси са с високо качество и гарантират абсолютна надеждност и високо качество на работата с тяхните продукти. 
ALFAPARF MILANO предлага преглед на най-новите международни тенденции за красота и осигурява на фризьорските салони вдъхновение и креативност с най-важните тенденции в модата, дизайна, мебели, фотография и архитектура. 
       
ОБРАЗОВАНИЕ
програмите на ALFAPARF Milano  дават възможност за подобряване на техниките за кандидатстване и професионални продукти, стимулиращи естествен творчески талант, за да се развие салон предприемачески и управленски визия.