Alfaparf PH Color Silver матиращ шампоан за коса 200ml

Alfaparf PH Color Silver матиращ шампоан за коса 200ml

12,00 лв. 20,00 лв.
Наличност няма
МаркаAlfaparf Milano
Модел 17
+

Alfaparf рН Color Повишаване Shampoo Silver 8.45 Oz.
РН-неутрален цвят повишаване шампоан, обогатен със скъпоценни оцветяващи пигменти. Той измива нежно, премахване на нежеланото жълто от бяла коса и го остави с блестящо лъчиста блясък.

Съдържа:

Цитрусови Витамини за съживяване и хидратира косъма;
Camellia масло, което възстановява хидролипидния филм на влакната на косата, защитава косата и скалпа от вредни външни агенти;
UVA-B филтри предпазват цвета на косата.
Как да използвате: прилага шампоана върху влажна коса, масаж в и изплакнете. Операцията се повтаря, и оставете за 3-5 минути. Изплакнете. Внимание: не използвайте този продукт за боядисване на мигли и вежди. Това може да причини алергична реакция. 

   Ако имате проблеми с жълтите нюанси  на русата ви коса ,това е вашият шампоан.Шампоан с неутрално PH, премахва жълтите и оранжеви оттенъци на русите коси и повишава блясъка им.Съдържа витамини с възстановяващо и хидратиращо действие и UVA-B филтри.

ALFAPARF MILANO е водеща италианска мултинационална компания производител на професионални бои за коса,козметика за грижа за косата и стилизиращи продукти.
        
ALFAPARF ГРУП е един от първите козметични компании в италианската столица на света и собственик на някои международни водещи марки призводители на проофесионални продукти за нуждите на фризьорството като: ALFAPARF Milano, YELLOW Professional, DiBi Milano, DiBi център, BECOS, BECOS клуб, FISIOPSHERE, TEN (професионална грижа за кожата) и красота & BUSINESS. ALFAPARF GROUP е индустриален партньор на някои от най-големите козметични компании в света обслужващи фризьорите по  цял свят!

 ALFAPARF MILANO има над 300 000 професионални клиенти в света. Тя разполага с 2 международни изследователски лаборатории с авангардни формули и високотехнологични стандарти, пет производствени предприятия на стратегически места по свта (2 в Италия, 1 в Бразилия, 1 в Мексико, 1 в Китай).Компанията разполага и с 38 международни академии, посветени на техническо и стилистично образование, 23 търговски клона и широка дистрибуторска мрежа в над 80 страни в света.

 Продукти и услуги на ALFAPARF са резултатите от научните изследвания и сътрудничество с международни стилисти работещи по цял свят и центрове за красота, технологично ноу-хау, дълбоко познаване на пазара и нуждите на професионални фризьори.
 
ALFAPARF MILANO е компания,която е ориентирана към подобряване на своите стандарти за качество и се характеризира с гъвкавост, за да се осигури бързи отговори развитието на пазара и нуждите на клиентите си.
Мисията на ALFAPARF MILANO е свъразана с пълноценното задоволяване на потребностите на всички фризьори по света.

КАКВО ПРЕДЛАГА КОМАПАНИЯТА АЛФАПАРФ МИЛАНО

ИНОВАЦИИ
Отлични авангардни научни изследвания, заверени ISOO 9001;развитието и производствените процеси са с високо качество и гарантират абсолютна надеждност и високо качество на работата с тяхните продукти. 
ALFAPARF MILANO предлага преглед на най-новите международни тенденции за красота и осигурява на фризьорските салони вдъхновение и креативност с най-важните тенденции в модата, дизайна, мебели, фотография и архитектура. 
       
ОБРАЗОВАНИЕ
програмите на ALFAPARF Milano  дават възможност за подобряване на техниките за кандидатстване и професионални продукти, стимулиращи естествен творчески талант, за да се развие салон предприемачески и управленски визия.