Selective Keratin Кератинова терапия за коса (шампоан 1000мл+маска 1000мл.+ спрей с кератин 150мл)

85,00 лв. 104,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 1386
+

Професионален комплект за кератинова терапия , който включва три продукта (шампоан 1000мл+маска 1000мл.+ спрей с кератин 150мл).

 Кератинът е вид протеин, който пряко участва в изграждането структурата  на косъма. Той помага на косата да бъде еластична, плътна и здрава. Запълва и заглажда косъма, като намалява неговото накъсване.


   1. Кератинов шампоан за суха и увредена коса Selective Professional Artistic Flair Keratin Ginerante Shampoo 1000ml

Selective Professional Artistic Flair Keratin Ginerante Shampoo е  професоионален шампоан, обогатен с кератин, който ревитализира косата. Намалява увреждането и накъсването на косъма. Възстановява сухата, изтощена, увредена, третирана и боядисана коса. Възвръща естествения блясък на косата. Прави я лесна за разресване и копринено мека.

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса, масажирайте и оставете 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода.

 

  2. Реструктурираща маска с кератин за увредена и изтощена коса Selective Professional Artistic Flair Keratin Restrutturante Mask 1000ml

Selective Professional Artistic Flair Keratin Restrutturante Mask е силно възстановяваща маска, която прониква в косъма и го реконструира.  Възвръща блясъка и здравината на косата. Подходяща е за суха, слаба, увредена, третирана и боядисана коса. Със специална формула, която придава жизненост, сила и еластичност на косъма.  Маската е обогатена с кератин, който е съставна част на косъма. Той помага на косата да бъде еластична, плътна и здрава.


 Начин на употреба: Нанесете от маската на влажна коса и оставете да подейства 5-10 минути. За по-добър ефект може да затоплите малка косата.  Изплакнете обилно с вода.

 


  3. Реструктуриращ спрей с кератин Selective Professional Artistic Flair Keratin Restrutturante Spray 150ml

Спреят Selective Professional Artistic Flair Keratin Restrutturante Spray възстановява структурата на косата в дълбочина. Придава здрав и жизнен вид. Осигурява плътност и обем на косата, без да я утежнява и омазнява. Подходящ е за суха, слаба, увредена, третирана и боядисана коса. Заглажда косъма и намалява неговия цъфтеж.

 Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Впръскайте по дължината на леко влажна коса и разрешете. За по-дълготраен ефект впръскайте, преди да сте нанесли маска от същата серия. Разрешете и без да изплаквате нанесете от маската, оставете 5 минути и изплакнете.


 Selective Professional е марка 100% произведена в Италия, която е гаранция за качество и надеждност.Изключителна италианска марка с над 30 години опит. Разпространява се в международен план в 70 страни , способен да предложи ритъма на решенията за красота по отношение на качество, ефективнa безопасност на професионалния пазар за коса.

  Selective Professional  са професионални продукти за коса  създадени с любов към всички, които обожават моделирането на косата като професия и в продължение на години са удовлетворявали техните клиенти по целия свят и  ги прави щастливи, благодарение на надеждни резултати. Selective Professional предлага пълна гама от ексклузивни професионални продукти , предназначени да отговорят успешно на глобалните и местни нужди и желания.

 Продуктите на Selective Professional са създадени с помощта на най-новите технологии и научни изследвания. Марката използва най-качествените съставки, за да създаде продукти, които не само ще дадат желания ефект, но и ще поддържат здравата коса. Съставките, използвани от марката, включват екстракти от растения, протеини и масла.

 Сред продуктите на Selective Professional може да се намерят шампоани, балсами, маски, серуми, лосиони, ампули, лакове, гелове, флуиди  и още много други продукти за коса. Всяка категория от продукти е специално създадена за да отговори на определени нужди на косата, като например подхранване, овлажняване, регенерация и др.Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout