Selective Professional Keratin Shampoo Шампоан с Кератин за суха и увредена коса 1000ml

40,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 770
+

Професионален шампоан за коса с богатао съдържание на кератин , който перфектно възстановява сухата и изтощена коса.Също така ревитализира косъма и осигорява мекота и неустоим блясък на косата ви.

Selective Professional Keratin Shampoo е шампоан, обогатен с кератин, който ревитализира косата. Намалява увреждането и накъсването на косъма. Възстановява сухата, изтощена, увредена, третирана и боядисана коса. Възвръща естествения блясък на косата. Прави я лесна за разресване и копринено мека.

 Кератинът е вид протеин, който е съставна част на косъма. Той помага на косата да бъде еластична, плътна и здрава. Запълва и заглажда косъма, като намалява неговото накъсване.

 

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса, масажирайте и оставете 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода.


 Selective Professional е марка 100% произведена в Италия, която е гаранция за качество и надеждност.Изключителна италианска марка с над 30 години опит. Разпространява се в международен план в 70 страни , способен да предложи ритъма на решенията за красота по отношение на качество, ефективнa безопасност на професионалния пазар за коса. Selective Professional  са професионални продукти за коса  създадени с любов към всички, които обожават моделирането на косата като професия и в продължение на години са удовлетворявали техните клиенти по целия свят и  ги прави щастливи, благодарение на надеждни резултати. Selective Professional предлага пълна гама от ексклузивни професионални продукти , предназначени да отговорят успешно на глобалните и местни нужди и желания.


 Продуктите на Selective Professional са създадени с помощта на най-новите технологии и научни изследвания. Марката използва най-качествените съставки, за да създаде продукти, които не само ще дадат желания ефект, но и ще поддържат здравата коса. Съставките, използвани от марката, включват екстракти от растения, протеини и масла.


 Сред продуктите на Selective Professional може да се намерят шампоани, балсами, маски, серуми, лосиони, ампули, лакове, гелове, флуиди  и още много други продукти за коса. Всяка категория от продукти е специално създадена за да отговори на определени нужди на косата, като например подхранване, овлажняване, регенерация и др.


Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout