Rolland Una Cement Eco spray Лак за коса силна фиксация ЦИМЕНТ 300ml

Rolland Una Cement Eco spray Лак за коса силна фиксация ЦИМЕНТ 300ml

21,50 лв. 24,00 лв.
Наличност няма
Модел 88
+

Лакът Rolland Una Cement Eco spray цимент е може би най -силно фиксиращият лак от професионалните продукти предлагани в България,използва се от фризьори ,които искат искат да на правят прическата на клиента си максимално  трайна и тя да издържи максимално дълго време.

Фиксация степен :  6
Формула, която гарантира висока разделителна способност и подкрепа през целия ден
Бързосъхнещ, без натрупване и влажност
Не оставя следи
Придава на тялото, контрол и блясък, правилно овлажнява
Съдържанието няма газ
Размер: 300 мл - 10,2 fl.oz.

 Kакво представлява серията Rolland UNA.

 UNA е вода, природен елемент, който е източник на живот. UNA е природата, която има правомощията да се създаде нашата благосъстояние. UNA е изключително богата гама от продукти, които ценят и пазят естествената красота на косата ни. Нашата коса съдържа процент от липиди и вода, което  я прави силно еластична и мека. Тя е постоянно под атака, която прави влакната на косата да губят голяма част от тези вещества, по този начин се уврежда нейната мекота и здраве. Използването на сешоар и изправяне с преса, съчетани с прилагането на продукти за коса, може да увреди нейната структура и вътрешна сила. Пречистване, кондициониране, обработка и моделиране на продукти ROLLAND UNA  освобождават определени вещества в косата, която се нуждае от хидратация и защита, възстановяват нeйната  енергия, здраве и блясък.

Фирмата Rolland UNA в своите лобароторий по цял свят разработва строго индивидуални линии професионални продукти ,които много точно са съобразени със спцифичната структура и проблематика на различни видове коси.. Богати форми на естествени екстракти, строго избрани от Rolland Research Laboratories на базата на техните козметични добродетели, участват пълноценно в състава на всвки един продукт от серията Rolland Una. Продукти, които предлага комапнията Rolland имат полезно действие както за кожата на главата , така и за косата .Rolland Una продуктитe  съдържат алергени без аромати и са създадени, за да зачита здравето на кожата и структурата на косъма.