Alfaparf Milano Semi Di Lino Diamante Illuminating Лак за коса силна фиксация (Illuminating Hairspray) 300 ml

Alfaparf Milano Semi Di Lino Diamante Illuminating Лак за коса силна фиксация (Illuminating Hairspray) 300 ml

12,00 лв. 16,00 лв.
Наличност няма
МаркаAlfaparf Milano
Модел 87
+

Спрей лак с много силна фиксация. съдържа много финни диамантени частици ,които придават блясък и дълготраен ефект на косата. Покрива косъма със защитен филтър, защитавайки го от влагата. Фиксира силно, без да омазнява косата.

• Стилизиращи продукти за забележителен блясък.
• Продукти, разработени за натурални и третирани коси.
• Формули на основата на активната съставка - екстракт от ленено семе - изключително 
деликатна съставка, която повече от 20 години се използва в козметичните продукти за 
коса: богата на омега 3 и омега 6, изглажда структурата на косъма и придава блясък.
• Стилизиращите продукти SDL S


 ALFAPARF MILANO над 20 години посвети на изследвания и развитие, за да се усъвършенства екстракта от ленено семе в SEMI DI LINO и да го комбинирате с нови, ексклузивни активни съставки, които:

Подарете и подхранват косата
Подобряване и да удължи блясък
Защитете и запазват цвета
КАКВО Е НОВОТО?

SEMI DI LINO озарява VOLUMZING Лак за коса придава на косата движимо и невероятен обем, повдигане и задържане. Тази фирма, бързосъхнещи Хидратиращ спрей за коса, оставя косата управляема и с дълготраен блясък. Новият безтегловност микро-мъгла формула е чудесно за всеки тип стайлинг и за всеки тип коса. , С които разполагат в силен или изключително силно формулировки позволяват да се създадат всички видове архитектурен стил с лекота.

ALFAPARF MILANO е водеща италианска мултинационална компания производител на професионални бои за коса,козметика за грижа за косата и стилизиращи продукти.
        
ALFAPARF ГРУП е един от първите козметични компании в италианската столица на света и собственик на някои международни водещи марки призводители на проофесионални продукти за нуждите на фризьорството като: ALFAPARF Milano, YELLOW Professional, DiBi Milano, DiBi център, BECOS, BECOS клуб, FISIOPSHERE, TEN (професионална грижа за кожата) и красота & BUSINESS. ALFAPARF GROUP е индустриален партньор на някои от най-големите козметични компании в света обслужващи фризьорите по  цял свят!

 ALFAPARF MILANO има над 300 000 професионални клиенти в света. Тя разполага с 2 международни изследователски лаборатории с авангардни формули и високотехнологични стандарти, пет производствени предприятия на стратегически места по свта (2 в Италия, 1 в Бразилия, 1 в Мексико, 1 в Китай).Компанията разполага и с 38 международни академии, посветени на техническо и стилистично образование, 23 търговски клона и широка дистрибуторска мрежа в над 80 страни в света.

 Продукти и услуги на ALFAPARF са резултатите от научните изследвания и сътрудничество с международни стилисти работещи по цял свят и центрове за красота, технологично ноу-хау, дълбоко познаване на пазара и нуждите на професионални фризьори.
 
ALFAPARF MILANO е компания,която е ориентирана към подобряване на своите стандарти за качество и се характеризира с гъвкавост, за да се осигури бързи отговори развитието на пазара и нуждите на клиентите си.
Мисията на ALFAPARF MILANO е свъразана с пълноценното задоволяване на потребностите на всички фризьори по света.

КАКВО ПРЕДЛАГА КОМАПАНИЯТА АЛФАПАРФ МИЛАНО

ИНОВАЦИИ
Отлични авангардни научни изследвания, заверени ISOO 9001;развитието и производствените процеси са с високо качество и гарантират абсолютна надеждност и високо качество на работата с тяхните продукти. 
ALFAPARF MILANO предлага преглед на най-новите международни тенденции за красота и осигурява на фризьорските салони вдъхновение и креативност с най-важните тенденции в модата, дизайна, мебели, фотография и архитектура. 
       
ОБРАЗОВАНИЕ
програмите на ALFAPARF Milano  дават възможност за подобряване на техниките за кандидатстване и професионални продукти, стимулиращи естествен творчески талант, за да се развие салон предприемачески и управленски визия.