Papino Cosmetics Babassu and Muru Muru oil Дълбоко Възстановяваща терапия за суха и изтощена коса ( Шампоан 1000мл + Маска 500мл + Кристали 50мл + Подарък)

62,00 лв. 67,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаPapino Cosmetic
Модел 2280
+

Papino Cosmetics Babassu and Muru Muru oil e новата уникална терапия за коса от Papino Cosmetics. Виж Видеото: https://www.facebook.com/PapinoCosmetics/videos/2373470796226249/

Тайната на терапията се крие в уникалните екзотични масла , които се съдържат в нея , а именно маслото от Бабасу и Муру Муру, които дълбоко подхранват косъма и го съживяват.Те също осигуряват и перфектна защита от агресийте на околната среда. Във формулта на терапията също се съдържат и така ценните за човешкият организъм Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, които подържат оптималните нива на влага в косата, подобряват нейната еластичност и предотвратяват бъдещото накъсване. Съдържа още и нежни емулгени, които по естествен начин подобряват космената структура.

 Продуктите от серията не съдържат ПАРАБЕНИ.

 Papino Cosmetics е иновативна българска фирма . Началото е поставено през 2012г. в гр. Пловдив, като основния предмет на дейност е производство и търговия с висококачествени професионални продукти за коса.

 Марката Papino Cosmetics е изцяло разработена за нуждите на фризьорските салони.Тя е известна във фризьрските  салони в цялата страна.  Papino Cosmetics предлага на своите клиенти богата продуктова гама като:

- шампоани за боядисани коси, за увредени, за сухи и изтощени, за коси склонни към косопад и др.

- маски за боядисани коси, за увредени, за сухи и изтощени, за коси склонни ккъм косопад и др.

- флуди и стилизирщи продукти

- серуми против косопад

- термозщитни серуми и протектори

- кристали за цъфтящи връхчета

- олио за възстановяване и блясък

 Продуктите са подбрани и създадени така, че да осигурят луксозна грижа за коса на разума цена за българският потребител.

Продуктите на Papino Cosmetics са предпочитани както от българските стилисти , така и от чуждите.

 Компанията притежава собствена произдоствена  база и лоборатория, която тества всички свои и продукти като се стреми  непрекъснато да ги усъвършенства и подобрява. Базата е оборудвана с необходимите машини и съоръжения, отговаряща на всички европейски изисквания и стандарти.

 Продуктите на Papino Cosmetics не отстъпват по качество дори и на най-конкурентните италиански фирми в бранша!

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout