Papino Cosmetics Babassu and Muru Muru oil Дълбоко Възстановяваща терапия за суха и изтощена коса ( Шампоан 1000мл + Маска 1000мл + Кристали 100мл)

87,00 лв. 95,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаPapino Cosmetic
Модел 2281
+

Представяме ви новата уникална терапия за коса от Papino Cosmetics. Виж Видеото: https://www.facebook.com/PapinoCosmetics/videos/2373470796226249/

Тайната на терапията се крие в уникалните екзотични масла , които се съдържат в нея , а именно маслото от Бабасу и Муру Муру, които дълбоко подхранват косъма и го съживяват.Те също осигуряват и перфектна защита от агресийте на околната среда. Във формулта на терапията също се съдържат и така ценните за човешкият организъм Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, които подържат оптималните нива на влага в косата, подобряват нейната еластичност и предотвратяват бъдещото накъсване. Съдържа още и нежни емулгени, които по естествен начин подобряват космената структура.

 Продуктите от серията не съдържат ПАРАБЕНИ.

 Papino Cosmetics е иновативна бългсраска фирма . Началото е поставено през 2012г. в гр. Пловдив, като основния предмет на дейност е производство и търговия с висококачествени професионални продукти за коса.

 Марката Papino Cosmetics е изцяло разработена за нуждите на фризьорските салони.Тя е известна във фризьрските  салони в цялата страна.  Papino Cosmetics предлага на своите клиенти богата продуктова гама като:

- шампоани за боядисани коси, за увредени, за сухи и изтощени, за коси склонни към косопад и др.

- маски за боядисани коси, за увредени, за сухи и изтощени, за коси склонни ккъм косопад и др.

- флуди и стилизирщи продукти

- серуми против косопад

- термозщитни серуми и протектори

- кристали за цъфтящи връхчета

- олио за възстановяване и блясък

 Продуктите са подбрани и създадени така, че да осигурят луксозна грижа за коса на разума цена за българският потребител.

Продуктите на Papino Cosmetics са предпочитани както от българските стилисти , така и от чуждите.

 Компанията притежава собствена произдоствена  база и лоборатория, която тества всички свои и продукти като се стреми  непрекъснато да ги усъвършенства и подобрява. Базата е оборудвана с необходимите машини и съоръжения, отговаряща на всички европейски изисквания и стандарти.

 Продуктите на Papino Cosmetics не отстъпват по качество дори и на най-конкурентните италиански фирми в бранша!