ALFAPARF SEMI DI LINO MOISTURE Nutritive detangling fluid Флуид за сухи и цъфтящи краища на косата 125ml

ALFAPARF SEMI DI LINO MOISTURE Nutritive detangling fluid Флуид за сухи и цъфтящи краища на косата 125ml

20,00 лв. 23,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 1033
+

Alfaparf Semi Di Lino Moisture се препоръчва за суха коса. Течността има лека формула за балсам за изплакване. Подхранва, омекотява и изглажда косата. Формулата на влагата Semi Di Lino е свободна от сулфати, подхранва косата и ги предпазва от вредни фактори на околната среда.


Овлажнява и подхранва косата

Омекотява и изглажда косата

Улеснява разресването на косата

Има лека формула за измиване

Не отежнява косата

Alfaparf Semi Di Lino Moisture Nutritive detangling течност съдържа Urban Defense Pro технология, която предпазва косата от замърсяване на околната среда. Молекулите на захарта, получени от меда, овлажняват и подхранват косата. Освен това, комплексът Color Fix удължава цвета на косата и го предпазва от избледняване, докато комплексът за фиксиране на блясък осветява косата и ги осветява до 24 часа.


Начин на употреба: Нанесете течността върху влажна или суха коса. Не изплаквайте. По желание стил.


Резултат: Подхранва, овлажнява, копринено гладка и мека към допирната коса.


За най-добри резултати ви препоръчваме да изпробвате други продукти от серията Alfaparf Semi Di Lino Moisture.


Диапазонът на влагата Semi Di Lino е предназначен за суха коса. Гамата овлажнява и подхранва косата, възвръщайки меката и здрава коса.


Alfaparf Milano е водещ италиански мултинационален производител на професионален, изключителен цвят на косата, грижа за косата и стайлинг продукти. Марката е основана през 1980 г. от Роберто Франчина, която решава да инвестира в качествени продукти, за да постигне професионален резултат за всички типове коса. Благодарение на техните свойства, продуктите на Alfaparf осигуряват блясък, мекота и защита на цвета на косата.

Професиоален  флуид за крища на косата с униклна  формула специлано разработена за най-крехката част на сухата и изтощена  коса, а именно нейните краищата. Тази формула помага да се предотврати  цепене и цъфтенето на косъма, чрез създаване на гъвкава решетка, за да се запечата и ремонтира на сухи, разцепени крайща и преливане на косата с влага и хранителни вещества.

 ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Поставете 2-3 дози от продукта върху ръцете и разнесете на влажна или суха коса, като се прилага равномерно към краищата. Стилизирайте по желание, без изплакване.