Papino Cosmetics Shampoo, Mask and Liquid Cristals with Goji Berry Пoдхранващa и регенериращa ТЕРАПИЯ ЗА КОСА с Годжи Бери (шампоан 500мл + маска 500мл + кристали 50мл + Подарък)

68,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаPapino Cosmetic
Модел 3006
+

Papino Cosmetics Shampoo, Mask and Liquid Cristals with Goji Berry  е най - новата терапия за регенерация на косата на фирмата Papino Cosmetics. Голяма част от нейните силно регенериращи и дълбоко подхранващи свойства  се дължат на  екстракта от плода на растението Годжи Бери, което е познато по цял свят със своите уникални качества не само върху косата  , но и върху здравето на човека. Освен това в състава на новите продукти на марката Papino Cosmetics Goji Berry влизат и много витамини, минерали и полизахариди, които има изключитлно ценно влияние за плътноста  и  жизнеността на косъма, и не на последно място за неговите краища. 

Вижте Видеото : https://www.facebook.com/watch/?v=698870458447175

Терапия за коса  Papino  с екстрат от Годжи Бери е изключително подходящ за  жени, които имат проблеми с разресването на косата си, за жени със сплетени коси, коси трудни за моделиране и с нацъфетли краища!

Комплекта включва 3 продукта:

1. PAPINO COSMETICS GOJI BERRY SHAMPOO Пoдхранващ и регенериращ шампоан с екстракт от Goji Berrry 500ml

PAPINO COSMETICS GOJI BERRY SHAMPOO е най - новият продукт на фирмата Papino Cosmetics. Голяма част от неговите силно регенериращи и дълбоко подхранващи свойства  се дължат на  екстракта от плода на растението Годжи Бери, което е познато по цял свят със своите уникални качества не само върху косата  , но и върху здравето на човека.

Начин на употреба:

 Нанесете малко количество в шепата си и разнесете с масажни движения , оставете да подейства 2-3 минути, след което изплакнете!

2. PAPINO COSMETICS GOJI BERRY MASK Подхранваща маска за коса с екстракт от Годжи Бери 500ml

PAPINO COSMETICS GOJI BERRY MASK е най - новата маска на фирмата Papino Cosmetics. Голяма част от нейните силно регенериращи, хидратиращи и дълбоко подхранващи свойства  се дължат на  екстракта от плода на растението Годжи Бери, което е познато по цял свят със своите уникални качества не само върху косата  , но и върху здравето на човека. Освен това в състава на новият продукт на марката Papino Cosmetics влизат и много витамини, минерали и полизахариди, които има изключитлно ценно влияние за плътноста  и  жизнеността на косъма, и не на последно място за неговите нацъфтели краища. Маската на   Papino  с екстрат от Годжи Бери е изключително подходяща за  жени, които имат проблеми с разресването на косата си, за жени със сплетени коси, коси трудни за моделиране и с нацъфетли краища!

Начин на употреба:

 Нанесете малко количество  от маската в шепата си и разнесете по дължината на косата, като избягвате  скалпа , оставете да подейства 2-3 минути, след което изплакнете!

3Papino Cosmetics Liquid Cristals with Goji Berry Teчни кистали за коса с екстаркт от Годжи Бери 50ml

Перфектен продукт за накъсани и нацъфтели краища.Не омазнява и не утежнява косата.

Начин на употреба:

На измита и подсушена коса  наненсете продукта внимателно,  от средата на косата  надолу и  по краищата  където косата е най- нацъфтяла, освен че ще заглади краищата на косата ще предотвратят и  нежеланото наелектризиране !Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout