Papino Cosmetics Shampoo, Mask and Liquid Cristals with Goji Berry Пoдхранващa и регенериращa ТЕРАПИЯ ЗА КОСА с Годжи Бери (шампоан 500мл + маска 500мл + кристали 50мл + Подарък)

63,00 лв. 70,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаPapino Cosmetic
Модел 3006
+

Papino Cosmetics Shampoo, Mask and Liquid Cristals with Goji Berry  е най - новата терапия за регенерация на косата на фирмата Papino Cosmetics. Голяма част от нейните силно регенериращи и дълбоко подхранващи свойства  се дължат на  екстракта от плода на растението Годжи Бери, което е познато по цял свят със своите уникални качества не само върху косата  , но и върху здравето на човека. Освен това в състава на новите продукти на марката Papino Cosmetics Goji Berry влизат и много витамини, минерали и полизахариди, които има изключитлно ценно влияние за плътноста  и  жизнеността на косъма, и не на последно място за неговите краища. 

Вижте Видеото : https://www.facebook.com/watch/?v=698870458447175

Терапия за коса  Papino  с екстрат от Годжи Бери е изключително подходящ за  жени, които имат проблеми с разресването на косата си, за жени със сплетени коси, коси трудни за моделиране и с нацъфетли краища!

Комплекта включва 3 продукта:

1. PAPINO COSMETICS GOJI BERRY SHAMPOO Пoдхранващ и регенериращ шампоан с екстракт от Goji Berrry 500ml

PAPINO COSMETICS GOJI BERRY SHAMPOO е най - новият продукт на фирмата Papino Cosmetics. Голяма част от неговите силно регенериращи и дълбоко подхранващи свойства  се дължат на  екстракта от плода на растението Годжи Бери, което е познато по цял свят със своите уникални качества не само върху косата  , но и върху здравето на човека.

Начин на употреба:

 Нанесете малко количество в шепата си и разнесете с масажни движения , оставете да подейства 2-3 минути, след което изплакнете!

2. PAPINO COSMETICS GOJI BERRY MASK Подхранваща маска за коса с екстракт от Годжи Бери 500ml

PAPINO COSMETICS GOJI BERRY MASK е най - новата маска на фирмата Papino Cosmetics. Голяма част от нейните силно регенериращи, хидратиращи и дълбоко подхранващи свойства  се дължат на  екстракта от плода на растението Годжи Бери, което е познато по цял свят със своите уникални качества не само върху косата  , но и върху здравето на човека. Освен това в състава на новият продукт на марката Papino Cosmetics влизат и много витамини, минерали и полизахариди, които има изключитлно ценно влияние за плътноста  и  жизнеността на косъма, и не на последно място за неговите нацъфтели краища. Маската на   Papino  с екстрат от Годжи Бери е изключително подходяща за  жени, които имат проблеми с разресването на косата си, за жени със сплетени коси, коси трудни за моделиране и с нацъфетли краища!

Начин на употреба:

 Нанесете малко количество  от маската в шепата си и разнесете по дължината на косата, като избягвате  скалпа , оставете да подейства 2-3 минути, след което изплакнете!

3Papino Cosmetics Liquid Cristals with Goji Berry Teчни кистали за коса с екстаркт от Годжи Бери 50ml

Перфектен продукт за накъсани и нацъфтели краища.Не омазнява и не утежнява косата.

Начин на употреба:

На измита и подсушена коса  наненсете продукта внимателно,  от средата на косата  надолу и  по краищата  където косата е най- нацъфтяла, освен че ще заглади краищата на косата ще предотвратят и  нежеланото наелектризиране !