Nirvel Anti Hair Loss Shock Treatment Losion Ампули за стимулиране растежа на косата и спиране на косопада 10X10ml

33,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаNirvel
Модел 650
+

Тези професионлни ампули за стимулиране растежа на косата съдържат в себе си разтворената растителна плацента и мултивитаминен комплекс, като по този начин осигуряват необходимите хранителни вещества за стимулиране растежа на косата и активиране биосинтеза на кератин в косъма.Регулират секрецията на мастните клетки, активира кръвообращението и клетъчното дишане, като предотвратява загубата на коса и стимулира растежа и.Подхранва,възстановява и ревитализира косата връщайки естествения и блясък. 
 Начин на употреба:При много тежко увредена коса – по един флакон в продължение на две седмици и всеки следващ ден ,за още две седмици.Поддържащо лечение: един или два флакона в седмицата в зависимост от първоначалното лечение
Да се нанесе съдържанието на един флакон върху суха коса с лек масаж, така че продукта да прониква в скалпа.Не се изплаква.Да се изсуши с кърпа. Ако е необходимо косата да се измие, да се направи преди нанасянето на флакона.

Nirvel Professional е една от водещите испански комапамний за професионална козметика за коса.Компанията е създадена  през 1979г. и вече повече от 35 години компанията обслужва потребностите и желанията на фризьорите по целият свят.Компанията разполага с модерни машини и техника и по този начин създава модерни не само като дизайн, формула , но и като предназначени професионални профукти за коса, като по този начин задоволява потребностите дори  и на най-капризните фризьори.Тези нонстоп изследвания за високи постижения и устойчиво развитие  помогнаха на компанията да придобие сертификати ISO за качество и околна среда:
КАЧЕСТВОТО НА УПРАВЛЕНИЕ ISO 9001
ENVIRONMENTAL MANAGEMENT SYSTEM ISO 14001