Hair Company Professional СТИЛИЗИРАЩ ЛАК С БЛЯСЪК ЗА ЕКСТРЕМНА ФИКСАЦИЯ IINIMITABILE STYLE ILLUMINATION EXTREME SPRAY 500ml

21,50 лв.
Наличност В наличност
Модел 1449
+

Съдържа Luminiscina ,както и олио от жожоба и пантенол.Не съдържа хлор и метилен, но пък фиксира всеки вид прическа , както и спомага и за предпазването от влагата в студените месеци.Начин на употреба: От разстояние 15-20 см впръскайте по косата и стилизирайте 

Активната съставка  LUMINESCINA   е патентована съставка  от най ново поколение, която абсорбира  вредните UV лъчи и ги превръща в нов източник на светлина, сияние излъчващо се от самата ви коса.Тя също въздейства и на свободните радикали и забавя стареенето, подхранва и възстановява косата!Екстрактът й се получава от цветните венчелистчета от растения ,които виреят само в Средиземноморието.

Hair Company Professional е италианска компания за професионални продукти за коса, която идеалният партньор за вашия салон, който гарантира най-съвременни продукти, международно обучение, ултрамодерни технологии, успешен имидж и всички изключителни предимства на професионална и международна общност. Продукти на компанията са резултат от непрекъснато изследване в  лаборатории и са предназначени само за професионалния свят: най-взискателните. Качество на продуктите се радва на световно признание и благодарност от десетилетия насам.

Hair Company Professional   обръщаме специално внимание на имиджа на  продукти, аксесоари, обзавеждане и комуникации, защото знае колко е важно за вас и вашия салон да се представите в безупречна форма на клиента.