Brilliant Wish Chopard perfume 75ml Тестерна опаковка

Brilliant Wish Chopard perfume 75ml Тестерна опаковка

48,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 355
+

"Магията вселена разкрива елегантност на жената и безкрайно сияние. Такава жена заслужава уникално бижу. Камък на вечна красота. A диамант. A парфюм. Wish ..."

   Известни бижутери на дома на Chopard са вдъхновени от диамант и представени на първия Wish издание през 1999 г. Тя се излива в красив диамант с форма флакон и се превръща в класика сред дървесно-гурме бележки за жените, които обичат и ценят Chopard стил лидер.След първото издание Wish, четири други версии бяха лансирани: Желая Чисти, Wish Pink Diamond, Wish Turquoise Diamond и миналогодишните Wish Magical Nights.

   Най-новото издание, Brilliant Wish , е още по-ценна, тъй като неговият състав възкресява стойност на брилянтен и блясъка си, докато изпълнява друго желание за жени, които се радват магията на аромата, пенливо състава и аура, която подчертава женствеността и елегантност. Новият състав предлага съчетание от звезден жасмин и плодови нотки, заобиколени с розов пипер.Кадифен нотки са омекотени с чувствени акорди на кехлибар и дърво.