Bioxsine Botanical laboratories Herbal Serum for intense hair loss Серум против косопад и стимулиране на растежа на коса (3 X 50мл)

55,00 лв. 70,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 2782
+

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Серумът Bioxsine Forte се основава на активната билкова формула Bio Complex B11 от специално комбинирани фито-екстракти за ефективно намаляване на косопада и насърчаване на растежа на косата за по-дебела и силна коса. Не съдържа парабени, фталати или оцветители.

Активните съставки, които са ефективни срещу косопад, са подкрепени от липозомна технология. В клинични проучвания се забелязва забележимо намаляване на загубата на коса с 48% при участниците само след един месец.

Тестовете за ефикасност са доказали, че Bioxsine Forte Serum, когато се използва редовно и непрекъснато, предотвратява косопада, насърчава растежа на косата и съживява слабите корени на косата и придава на косата еластичност, обем, блясък и жизненост.


 Въз основа на дерматологични тестове,


100% намаляване на косопада,


93% по -дебела коса,


83% по -дебели влакна за коса,


може да се наблюдава сред потребителите.


Тестовете за безопасност са доказали, че Bioxsine Forte Serum е дерматологично тестван от Derma test Laboratories и има рН стойност, подходяща за скалпа и кожата.


Случайно, плацебо-контролирано проучване на Университета в Павия с шампоан Bioxsine и серум в продължение на 6 месеца.


ИЗПОЛЗВАЙТЕ

Нанесете обилно количество серум върху зоната на косопад на скалпа. Масажирайте внимателно с кръгови движения в продължение на поне минута, докато зоната е напълно покрита. Не изплаквайте до следващото си измиване на косата. За оптимални резултати се препоръчва редовна употреба с шампоан Bioxsine Forte

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout