ALFAPARF SEMI DI LINO SCALP RENEW ENERGIZING TONIC Енергизиращ и балансиращ тоник против косопад 125 ML

18,00 лв. 22,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 2276
+

Интензивно енергизиращо лечение за отслабена коса, която има тенденция да пада , със свеж ефект.

X8 увеличаване на плътността на косата 

95% от жените възприемат увеличението на дебелината на косата 

MICROBIOTIC SYSTEM е иновативният комплекс от пробиотици и пребиотици, проектиран в лабораторията, за да поддържа бариерата на кожата в баланс, възстановявайки кожата и косата в естествената им хармония. Пробиотиците са бактерии, естествено присъстващи на кожата, които се хранят с пребиотици и спомагат за поддържането на непокътнатата и балансирана микробиота, т.е. кожна микрофлора. За доброто състояние и баланса на кожата.

URBAN DEFENSE PRO BIOTECHNOLOGICAL ACTIVE: съставен от захарни макромолекули, получени с естествен процес на ферментация, а не за синтез.

ФИЛМОВЕ ДЕЙСТВИЕ: макромолекулната структура създава външен щит, който предпазва от увреждане от замърсяване и предотвратява навлизането на прах и тежки метали в косата, благоприятствайки производството на свободни радикали. Цветът остава ярък, не жълт. Косата е по-мека и здрава.

SHINE FIX COMPLEX Екстракт от ленено семе, който осигурява 24 часа осветителна сила *, от корени до краища.

COLOR FIX COMPLEX UV филтър и антиоксидант за удължаване на красотата на цвета. Дори след 9 измивания, отражението е интензивно и блестящо (до 91%) *.

* Инструментален тест

BIORENEW COMPLEX: смес от естествени съставки, които удължават живота на фоликула и повишават жизнеността му.

Начин на приложение ! 3 пъти седмично в продължение на 6-8 седмици, нанасяйте съдържанието на флакон върху скалпа след енергизиращ шампоан.  

Масаж за улесняване на абсорбцията без изплакване. Препоръчваме да се използва през пролетта и есента.