ТУРСКО МАСЛО ОТ ЗМИЙСКА ОТРОВА ПРОТИВ КОСОПАД Tala Snake Oil 20 мл.

10,00 лв.
Наличност няма
Модел 3171
+

МАСЛО ОТ ЗМИЙСКА ОТРОВА TALA - ускорява растежа на косата, намалява косопада, подобрява състоянието на скалпа и се преборва с пърхота. Съживява сухата и изтощена коса, възвръща нейния блясък и плътност. Регулира мастната секреция и подобрява кръвообращението на скалпа.

Масло от змийска отрова срещу косопад укрепва корените на косата и космените фоликули, косата става силна, здрава, по-гъста и плътна. Зарежда корените на косата и скалпа с кислород, безжизнената, изтощена и увредена коса става красива и витална. Предпазва от преждевременно побеляване на косите.

Начина на употреба:

Ползвайте маслото от змийска отрова 2-3 пъти в седмицата, за да сгъстите косата си. Нанасяйте в корените с нежни масажни движения.  Предназначено е само за външна употреба.


Ползи от змийското масло - За какво се използва змийското масло?


 Един от продуктите, които се появиха в резултат на интереса на хората към алтернативната медицина, е змийското масло. Змийското масло е масло, получено от змии чрез метод на студено пресоване. Змийското масло, което се е използвало в древността за облекчаване на болки и болка, напоследък се използва за различни ситуации като решаване на проблеми с косата и брадата.

Получава се от неотровнa змиизмийска мас.След процеса на студено пресоване е готов за употреба. Освен това запазва свежестта си за дълго време. Можете да получите змийско масло, което има много положителни ефекти върху здравето, особено поради съдържащите се в него омега 3, от надеждни билкари и сайтове, продаващи натурални продукти онлайн.


Ползи от змийското масло


 Медицински доказано е, че змийското масло е богато на магнезий, Омега 3, EPA (ейкозапентаеноил киселина), фосфати, витамини D и A. Ако се използва змийско масло върху кожата, то се абсорбира много бързо. Змийското масло е полезно и при заздравяване на рани. Можем да изброим ползите от змийското масло, което има много ползи за човешкото здраве, както следва:


- Има превантивни свойства срещу накъсване на косата.


- Има удължаващ ефект върху косата.


- Добър е при проблеми с плешивостта, освен ако не е свързано с хормонални нарушения.


- Помага за стягане на редките вежди.


- Възстановява увредената от химикали коса.


- Има свойството да предотвратява образуването на пърхот в косата.


- Подхранвайки корените на косата, прави косата да изглежда по-ярка, по-дебела и по-здрава.


- Заздравява брадите и мустаците.


Ползи от змийското масло за кожата


Изключително полезно за кожата е и змийското масло, което се използва от години. Ползите от змийското масло върху кожата могат да бъдат изброени, както следва:


- Осигурява възстановяване на кожата.


- Осигурява заздравяване на акне по кожата.


- Има функция, която предотвратява проблеми с образуването на акне.


- Докато овлажнява кожата, тя също така я подхранва.


- Има свойството бързо да лекува възпалени рани по кожата.


Ползи от змийското масло за коса

 Един от най-сериозните проблеми  откойто се оплакват  много хора е косопадът и невъзможността на нова коса да порасне на тяхно място. Един от най-успешните отговори на тези проблеми е змийската мас. Тъй като основното вещество на косата е кератинът, за ефективна грижа за косата трябва да се съсредоточите върху решения, които ще имат радикален ефект върху косата ви. Змийското масло укрепва и подхранва косъма от корените и осигурява неговия нов растеж. Поради тази причина може да се каже, че змийското масло е много ефективен и естествен борец за косата.

Известно е, че змийското масло е ефективно средство, използвано при проблеми с пърхота и косопада. Ето защо змийското масло е един от най-полезните начини за хора, които имат проблеми с прекомерния косопад, искат косата им да порасне отново и косата им да расте по-здрава и по-бързо. Змийското масло, което може да осигури трайни решения за здрав вид на косата, може лесно да се използва както от жени, така и от мъже.


За какво се използва змийското масло?


 Змийското масло има различни приложения за различни проблеми. Например; Ако ще се използва змийско масло за коса, то не трябва да се прилага директно върху косата. Змийското масло няма голям ефект върху косата, ако се използва самостоятелно. Ако искате косата ви да расте по-бързо от обикновено, можете да използвате змийско масло, като го смесите с бадемово масло, зехтин или кокосово масло в определено количество.

 За грижа за косата със змийско масло можете да смесите 1 чаена лъжичка змийско масло със същото количество зехтин или бадемово масло.


 За да бъде змийското масло полезно за косата ви, трябва да приготвите тази маска, като масажирате корените на косата си с върха на пръстите си за 15 минути и я нанесете добре. След масажа трябва да увиете косата със стреч фолио или шапка, за да запазите топлината на косата. След като изчакате така два часа, ще бъде достатъчно да измиете косата си с топла вода и шампоан и да изплакнете обилно.


Змийското масло има ли някакви вредни ефекти?


Змийското масло може да причини алергични реакции при някои хора. Ако се наблюдават алергични ефекти като гадене, стомашно разстройство, повръщане, подуване на гърлото или устните, спазми, затруднено дишане, е необходимо незабавно да се преустанови употребата.

При някои хора, когато се прилага върху кожата, могат да се появят нежелани реакции като зачервяване на кожата, сърбеж, възпаление на кожата или подуване. Поради тази причина, преди да използвате змийско масло за кожата, трябва да се тества дали се наблюдава отрицателен ефект в рамките на няколко часа, като капнете няколко капки върху участък от кожата.

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout