Турско масло от яйца на мравки за премахване на нежеланото окосмява Tala Ant Egg oil 20мл.

10,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 3172
+

Tala Turkish Ant Egg Oil Траен инхибитор за спиране на растежа на косата 20ml/0.7oz

Представяме ви ОРИГИНАЛЕН продукт ТАЛА - Турско масло от яйца на мравки , който е произведен в Турция, с високо качество и с доказано действие от хилядите наши клиенти в България и целия свят! Продуктът Tala е с холограмен стикер и знак на капачката. Гаранция за неговия оригинален произход!

Tala Ant Egg Oil е инхибитор на растежа на косата , а не продукт за обезкосмяван, той просто забавя максимално растежа на косъма. Това е абсолютно и постоянно решение за нежеланото окосмяване.

Tala Ant Egg oil масло от мравчени яйца продукти съдържат много уникален протеин, който унищожава корена на косъма завинаги. Ефектът на Tala Ant Egg Oil е доказан в лабораторни експерименти с лекари. Този протеин не вреди на функциите на тялото или кожата ви.


Това е най- полезният  продукт за инхибиране на растежа на косата за жени и мъже от векове в Азия и Близкия изток. Маслото от мравчено яйце е безболезнено, икономично и много лесно за използване за инхибиране на нежеланото окосмяване по тялото ви. Продуктът е базиран на дългогодишен опит още от периода на Османската империя.

Масло от яйца на мравки  Ant Egg Oil се произвежда в Турция. 


Може да се използва Tala Ant Egg Oil на всяка възраст и във всяка област на тялото. Можете също така да използвате продукта върху подмишниците или гениталните области на бебета, те никога няма да имат проблеми с косата през целия си живот.


С непрекъсната употреба на тези продукти с масло или крем от яйца на мравки, възрастните хора ще решат проблема си с космите.


1 или 2 бутилки масло от мравки са достатъчни, за да разрешите всичките си проблеми с окосмяването по лицето.


Как да използвате маслото от яйца на мравки ?

Депилирайте до корена космите с класически методи (восък, пинсета, епилация).Нанесете продукта върху почистената зона и масажирайте около 10 минути.Правете това 4 или 5 вечери преди да заспите.

Още след първата употреба ще видите, че космите  намаляват.

 През следващите месеци ще направите същото в още 4 до 6 сесии (една сесия всеки месец). Ще отнеме около 6 месеца и вече няма да имате косми по тялото си завинаги.

Ако по време на почистването на окосмения участък се нараните по някакъв начин, трябва да вземете душ или да измиете нараненото място със студена вода, да изчакате известно време и след това да намажете с масло от яйце на мравка.


Моля, не забравяйте, че трябва да използвате продукта, след като сте почистили много старателно окосмената зона и сте я масажирали!


Маслото от яйца на мравки премахва ли космите завинаги ?

Продуктите с масло от мравчено яйце са абсолютно работещи и изпълняват функцията си . Всъщност ние вече сме давали отговор на този въпрос по различни времена и начини. Може би си мислите, че ние даваме такива отговори, каквито изисква нашата маркетингова (продажба) политика или стратегия.

 И все пак, най-доброто доказателство, за да разберем дали тези продукти са функционални или не, е, че хората (нашите клиенти), които са предлагали и използвали нашите продукти за първи път, предлагат нашите продукти за 2-ри, 3-ти и дори за 4-ти път и повече. Много лесно можем да покажем тази ситуация като индикатор.


 Може да не е етично да се каже, че маслото от мравчено яйце е 100% ефективно за премахване на нежеланото окосмяване. Известно е, че дори и най-мощните лечения може да не покажат същото въздействие върху всички. Степента на въздействието на лечението може да варира при отделните индивиди.


И все пак, хиляди хора са се възползвали много ясно от този продукт до днес. Вярваме, че ще намерите нашите продукти за разумни да опитате, особено в сравнение със скъпата лазерна епилация. Когато нашите продукти започнат да показват въздействието, щастието, което имате, ще бъде невероятно.


 Можете да видите много ясно намаляването на плътността на косата още от първата употреба.

1 или 2 бутилки масло от мравки са достатъчни, за да разрешите всичките си проблеми с окосмяването по лицето.


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАСЛОТО ОТ ЯЙЦА НА МРАВКИ

Tala Ant Egg Oil се произвежда в Турция.

Съдържа 100% натурално масло от мравки, затова можете да използвате нашия продукт върху лицето и дори най-чувствителните зони на тялото. Няма никакви странични ефекти.


 Предупреждения:

- Само за външна употреба

- Пазете се от контакт с очите

- Ако сте алергични към змийска мас, моля консултирайте се със специалист преди да използвате продукта


Често срещани въпроси:  

Q1: Tala Ant Egg Oil продукт за обезкосмяване ли е?


A1: Не, Tala Ant Egg Oil не е продукт за обезкосмяване. Това е инхибитор на растежа на косата, осигуряващ трайно решение за нежеланото окосмяване.


В2: Как действа маслото от яйца на мравки Tala?


A2: Tala Ant Egg Oil съдържа уникален протеин, който трайно унищожава корените на косата, без да уврежда функциите на тялото или кожата ви. Използва се от векове в Азия и Близкия изток.


Q3: Може ли Tala Ant Egg Oil да се използва от хора от всички възрасти и върху всички части на тялото?


A3: Да, Tala Ant Egg Oil може да се използва на всяка възраст и върху всички части на тялото. Дори е безопасно да се използва върху подмишниците или гениталните области на бебета, като гарантира, че те няма да имат проблеми с косата по-късно в живота.


Q4: Как трябва да използвам масло от мравчено яйце?


A4: Ето стъпките за използване на масло от яйца на мравки:


Отстранете космите до корена, като използвате класически методи като кола маска или пинцет.

Нанесете продукта върху почистената зона и масажирайте около 10 минути.

Повторете този процес 4 или 5 вечери преди лягане.

Още след първата употреба ще забележите намаляване на окосмяването.

През следващите месеци повторете процеса за още 4 до 6 сесии (веднъж месечно). Ще отнеме около 6 месеца и вече няма да имате косми по тялото си.

Ако случайно се нараните по време на епилация, измийте мястото със студена вода, изчакайте малко и след това нанесете масло от мравчено яйце.

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout