Selectiv ON Care DENSI - FILL Treatment, ТЕРАПИЯ - АМПУЛИ - ЗА ИЗТЪНЕЛИ И УВРЕДЕНИ КОСИ  5бр +5бр х 15мл (  комплекта)

Selectiv ON Care DENSI - FILL Treatment, ТЕРАПИЯ - АМПУЛИ - ЗА ИЗТЪНЕЛИ И УВРЕДЕНИ КОСИ 5бр +5бр х 15мл ( комплекта)

55,00 лв. 60,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 1322
+

Ново!!! Само за 5 минути видим резултат ????

Терапия - ампули / SELECTIVE Densi-fill treatment е напълно иновативен продукт с регенериращи свойства, подходящ за всеки тип коса, включително увредена, изтъняла и силно чувствителна. Интензивната грижа притежава антиейдж ефект, а резултатите са видими непосредствено след употреба. Един от най изявените ефекти е ламинирането на косата, което я оставя защитена и подсилена.


Формулата е лесна за прилагане, а времето за действие е едва 5 минути, в които подсигурява хидратация, подхранване, възстановяване и запазване структурата на косъма. Косата остава видимо по-млада, здрава, гъста и с обем

Комплектът съдържа шампоан- 100 мл и 5 по 15 мл терапии- първа и втора стъпка, които се смесват.

Основни съставки:


Натриев хиалуронат - насърчава овлажняването.

Морски колаген - възстановява повредените участъци.

Кератинов хидролизат - укрепва, тонизира и придава копринена мекота.

Комплекс Volumnis - хидролизиран пшеничен протеин - визуално увеличава обема и възстановява косъма отвътре.

Кератинови аминокиселини - потдържа водният баланс.

Пантенол - овлъжнятва в дълбочина косъма, придава еластичност и плътност.

Витамин Е - антиоксидантен, защитен и овлажняващ ефект.

Естер - намалява антистатичния ефект и улеснява разресването.

Начин на употреба: Косата се измива първоначално с шампоана , които е в кутията 


В купичка се смесват две ампули, разбъркват се до получаването на хумогенна смес. За няколко минути се изчаква, за да се активират съставките.


Нанася се с помощта на четка, върху предварително леко подсушена коса, но не суха. Косата се разресва с гребен с широки зъбци, за да се осигури равномерното му разпределение по косата и се масажира с леки, деликатни движения.


Оставя се да действа за 5 минути, след което се отмива обилно с вода.

Бърза терапия - само за 5 минути . Косите стават по плътни , обемни и без утежняване.

В състава на DENSIFLUX влизат натриев хиалуринат , който хидратира косъма ; морски колаген, който запълва увредените участъци в косъма;кератинов хидролизат от кашмир с високо молекулярно действие - ЗА ПОДСИЛВАНЕ И ТОНИЗИРАНЕ.


В състава на VOLUMEFLUX  влизат комплекс от съставки , които придават обем на базата на хидролизиран пшеничен протеин;както и нискомолекулен протеинов хидролизат,който възстановява сърцевината на косъма ; кератинови аминокиселини ,протеини , които поддържат хидробаланса в косъма и го укрепват в дълбочина ; ВИТАМИН Е с антиоксидантно и защитно действие , а кватернираният естер намалява статичното електричество и улеснява разресването на косата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА : Изсипете шишенце номер 1 и шишенце номер 2 в купичката.Разбърквайки се двете течни съставки придобиват кремообразна текстура. Оставете 2 - 3 минути съставките да влязат във взаимодействие . Измийте косата с шампоан REPAIR  и подсушете.Разделете косата на участъци и започвайте да нанасяте продукта с четка и да разресвате с гребен с по - широки зъби. Оставете да подейства 5 минути. Изплакнете САМО С ВОДА и подсушете. Преди да започнете стилизирането - напръскайте косата с REVITALITY SPRAY.