БЕЗЖИЧНА ПРЕСА ЗА КОСА KIEPE TOY STYLER STRAIGHTENER WIRELESS 8100

225,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 2804
+

Характеристики:

Безжичната преса е удобна за носене в дамска чанта, за да е безупречна косата ви винаги и навсякъде. Идеална за пътуване, тъй като не изисква кабел. Иновативният дизайн ви позволява да постигнете перфектна коса за по- малко от 10 минути. Нежно третира косата ви за ултра гладък и блестящ ефект. Безжична технология с акумулаторна батерия чрез USB-C връзка. Титаниеви плочи с бързо нагряване, максимална енергийна ефективност и бързина при достигане на зададената температура. Пресата е идеална за изправяне или оформяне на вълни. Регулируема настройка на температурата: 150 ° C / 180 ° C / 210 ° C.


ВИДОВЕ КОСА / ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ТЕМПЕРАТУРА:


Много фина, чуплива коса или често боядисвана и изрусена коса -  150°C;

Фина и нормална, текстурирана коса - 180 °C;

Естествено къдрава и вълнообразна коса или гъста и груба коса - 210°C

НАЧИН НА УПОТРЕБА:


При стартиране на безжичната преса температурата е 150° C. За да нагласите желаната от вас температура се натиска превключващия бутон. При избор на температурата LED лампата на съответната температура светва. Налични са три температурни диапазона 150 ° C / 180 ° C / 210 ° C.

Колкото по-тънък е кичура, толкова по-плътно е изправянето. Препоръчва се ширината на всеки кичур да не надвишава 5 см, по този начин косата е напълно в контакт с топлинните плочи.

След употреба натиснете бутона за превключване за около 1 секунда, за да изключите, изключете работния индикатор, съхранявайте продукта след охлаждане.