Exalta DUECENTO14 TITANIUM (EL-214) Професионална кератинова преса за коса

199,00 лв.
Наличност няма
Модел 2113
+

Професионално изправяне на коса с функция – пара. Титаниеви плочи за максимален блясък и перфектно гладка коса. Кератинова терапия с пресата ще възстанови  блясъка и ще дари с жизненост и здравина косата ви.


СПЕЦИФИКАЦИИ:

– Автоматична функция на парата: 2 позиции

– Специално отделение за кератин, арган

– Титанови плочи с широчина 38 мм

– Регулиране на температурата 5 позиции от 170 ° C до 230 ° C

– Постоянна йонизация от вградения йонен генератор

– 3-позиционен прибиращ се гребен

– Автоматично изключване след 60 минути бездействие.

– Универсално напрежение

– Въртящ се кабел: 3 м

– Мощност 45W

– Захранване: 110-240V ~ 50 / 60Hz


*Към пресата не е включено аргановото масло.


Важно – След употреба измивайте задължително с вода.

Гладка, перфектна и мека коса като коприна може да се получи благодарение на Exalta EL-214 Duecento 14 Titanium парна плоча, която работи безпроблемно, оставяйки професионални и бързи резултати. Благодарение на генератора на йони, прибиращият се гребен и титановата повърхност осигуряват защита във всеки един проход.


 Exalta EL-214 Duecento 14 Титан


От къдрава коса, за да създадете гладки такива за нула време и без да се налага да отидете на фризьора в днешно време е възможно благодарение на парните плочи като Exalta EL-214 Duecento 14 Titanium. Идеален за честа и ежедневна употреба, той успява да изглади косата само за няколко прохода и по много прост начин, като се грижи за тях и ги оставя красиви, меки, гладки и копринени. Статия, която не може да липсва в дома на онези хора, които се грижат за външния си вид и искат да имат коса, която винаги е красива и за която се грижат.


Благодарение на много дългия кабел, който достига 3 m и в същото време се върти, той позволява свободно и удобно движение по време на употреба. Не рядко този модел може да се види и в салони за коса, защото е идеален за всички видове коса и може да даде много добри и професионални резултати. Йонният генератор и титановата плоча допълнително защитават косата, като я правят перфектна и защитена при всяка употреба.


Йонен генератор

Една от най-интересните функции, с които разполага Exalta EL-214 Duecento 14 Titanium, е също йонният генератор, който често се търси от потребителите. Благодарение на него и производството на отрицателни йони, тя е в състояние да елиминира къдриците и статичното електричество, което обикновено се образува в косата, правейки я твърде подута и грозна, за да се види. Най-накрая можете да имате красива и здрава коса, като използвате такова устройство у дома и без да се налага да посещавате фризьора много често.


Добре известно е, че защитата на косата е приоритет на всички хора, а това, което се търси винаги е грижата и естественият вид, здрави и блестящи. Защо да не го имате тогава, като се има предвид, че такива модели са проектирани специално за най-малкия детайл, за да могат да предложат максимума на хората, които го използват. Истинско съкровище, което винаги трябва да имате под ръка, за да почиствате косата ефективно и професионално.


Автоматично изключване след 60 минути

Когато се използват уреди, които работят с пара или топлина, от решаващо значение е безопасността на хората, които я използват и мястото, където се използва. Дори парната плоча е продукт, който може да достигне температура от 230 градуса и ако бъде забравен след употреба, може да създаде сериозни проблеми и пожари в дома. Именно поради тази причина моделът като Exalta EL-214 Duecento 14 Titanium е счел за подходящо да отговори на изискванията на потребителите и да създаде перфектна функция.


Това е възможността за автоматично изключване след определено време, ако вече не се използва. В този случай 60 минути след което уредът се изключва автоматично и без да е необходимо лице да се намесва. Може да се каже без съмнение, че това е много полезно нещо и в същото време е идеално за всички хора, които често забравят да изключват уредите или които винаги бързат и се движат. По този начин те ще бъдат защитени и безопасни по всяко време.