Simply Zen Densifying Силно ефективен комплект против косопад (включващ 4 продукта)

135,00 лв. 180,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаSimply Zen
Модел 1280
+

Професионлен , много ефективен пакет  против косопад Densifying! с 3 продукта за борба с косопада от Simply Zen

ВИДЕО https://www.youtube.com/watch?v=7TN3uRGvOVY

http://zakosata.com/simply-zen-densifying-losion-za-kosa

Milk_shake - естествена природна грижа за здрава и блестяща коса!

 Продуктите от комплекта са от серията Densifying на Simply Zen за активна борба против косопада. Иновативната формула е обогатено с високо съдържание на с екстракт от индийско кино дърво за стимулиране на микроциркулацията на скалпа, което стимулира растежа и защитава фоликулите. Подхранва със силата на вложените ценни природни съставки. Формулата е без сулфати, парабени и органични соли. Нека косата ви е жизнена, красива и с много блясък! 

 Комплектът включва следните продукти:

 1. Шампоан против косопад с ектракт от индийско кино дърво Simply Zen Densifying Shampoo 250мл - Деликатно почиства скалпа и косата и работи в синергия с другите продукти от серията. Придава интензивен блясък.

Начин на приложение: Нанесете равномерно на влажен скалп и направете нежен масаж. Оставете за 2-3 минути и изплакнете. Ако е необходимо - повторете.

 2. Уплътняващ лосион против косопад с ектракт от индийско кино дърво Simply Zen Densifying Lotion \ ампули от2кутий от  8броя х 7мл\ - Предотвратява и противодейства на косопада, чрез стимулиране на микроциркулацията на скалпа, което стимулира растежа и защитава фоликулите. Серумът възстановява естествения жизнен цикъл на косата. 

Начин на приложение: Нанесете равномерно на чист скалп и масажирайте нежно. Не измивайте! Препоръчително използване: два пъти седмично в продължение на 3 месеца. Внимание: лесно запалимо!

 3. Simply Zen Densifying Lotion е силно концентриран лосион с екстракт от индийско кино дърво. Силно концентрирани активни съставки спират косопада. Стимулират микроциркулацията на скалпа, което стимулира растежа и защитава фоликулите. Серумът възстановява естествения жизнен цикъл на косата. 

Начин на приложение: Нанесете равномерно на чист скалп и масажирайте нежно. Не измивайте!

 

Марка: milk_shake