Concerto Shampoo ALLa Malva Професионален шампоан за обем на косата 1000ml

Concerto Shampoo ALLa Malva Професионален шампоан за обем на косата 1000ml

17,00 лв. 23,00 лв.
Наличност няма
МаркаPunti di Vista
Модел 1002
+

Професионалният шампоан за обем на кoсата има много деликатна формула, която го прави подходящ за честта употреба.Регулярното му използване гарантира обем и блясък на косата.Тя става здрава и лесна за разресване .Екстрактът от билката Слез омекотява и успокоява скалпа.

 Punti dи Vista професионална козметика за коса е роден през 1989 г., от срещата между Erminio Borrelli и Vittorio De Giulio. Когато те  се срещнат, Erminio Borrelli вече е натрупал голям опит в управлението на продажбите, кото е работел за големи мултинационални компании като Perma, Procter и Гембъл, Panten Italia, и Vittorio De Giulio.Punti di Vista започва своята експортна дейност през 1995 година. Днес компанията се разпространява в повече от 22 страни.

Punti Di Vista Коса има две производствени отдели, един в Милано и един в Пезаро, но централата на компанията е в Неапол, където се развиват всички търговски и промоционални дейности.

През 2009 Punti Di Vista Коса  чества 20-годишнината и е една от малкото европейски компании, вероятно единствената, която произвежда не по-малко от пет линии на продуктите за коса и две линии на козметични продукти, всички от ЦИЕ заверено с иновативен графичен дизайн.

Днес Punti Di Vista Коса гарантира много високо качество, помощ нон-стоп, и най-вече 

на най-конкурентни цени, и в такава трудна икономическа тенденция това означава доверие, увереност работа.