BES Hergen Anti-dandruff peeling Пилинг за премахване на пърхота 75ml

20,00 лв.
Наличност с поръчка
Модел 671
+

Противопърхотен пилинг, който е предназначен за мазна коса против пърхот.Третиране в дълбочина с прогресивно действие. Комбинацията от етеричното масло от камфор и евкалипт действа стимулиращо, ментолът освежава, а екстрактът от канела почиства. Присъствието на активни съставки способства за едно ефикасно третиране, премахващо напълно пърхота. Включва специфични услуги за косата и скалпа – идеални за третиране на проблеми, свързани с излишния себум, с пърхота и с косопада. Hergen е линия за третиране на косата и на скалпа, предлагана изключително и само във фризьорските салони. Тя включва пълна гама услуги – измиване с шампоан, масаж на главата, възстановяващи процедури, стилизиране и оформяне на прическата – всички те отговарят на специфичните изисква­ния на всеки клиент. Продуктите от серията са под­ло­жени на цялостен лабораторен тест и са ре­зултат от продължително проучване, с цел непре­къснато обогатяване на гамата. Терапиите от серията Hergen са инструмент, който дава възможност на стилиста да развие своя професионализъм, като в същото време при­да­ват една добавена стойност на салона му. Продуктите са разделени в няколко линии, които разрешават конкретните проблеми на косата и скалпа. Количество: 75 мл.

Предстявяме на Вашето внимание Серията BES Hergen,  тя една от най-качествените професионални терапий за лечение на различните проблеми свързани със скалпа на главата.Разработени с иновативни формули,включващи различни билкови естракти продуктите за много кратък период се справят с коспада, пърхота, мазният скалп и др.

 Серията BES Hergen  специализирана в няколко направления, в зависимост от проблемите , които тя остранява.Тя включва шампоани, ампули, серуми и пилинги, които действат в дълбочина и се справят с конкретния проблем.Една от серийте е BES Hergen Hiar Loss примерно е разработена  специално за проблемите с косопада.Тя включва шампоан и ампули , против коспад , които след няколко седмично използване слагат край на явлението косопад.Друга част от нейните продукти пък е специализирана към проблема с пърхута.Тук ще откриете освен шампоана против пърхут, так и дълбоко почиатващият пилинг за кожата на скалпа.Самата серия е разделена пък на продукти за мазен пърхут, вследстви на мазен скалп и пърхут причинен от суха кожа на главата.Друг незаменим професионален продукт на серията BES Hergen  е Бивалентния шампоан за мазни корени и сухи краища, иключително ефикасен за този проблем.