BES Hergen Anti-dandruff peeling Пилинг за премахване на пърхота 75ml

20,00 лв.
Наличност с поръчка
Модел 671
+

Противопърхотен пилинг, който е предназначен за мазна коса против пърхот.Третиране в дълбочина с прогресивно действие. Комбинацията от етеричното масло от камфор и евкалипт действа стимулиращо, ментолът освежава, а екстрактът от канела почиства. Присъствието на активни съставки способства за едно ефикасно третиране, премахващо напълно пърхота. Включва специфични услуги за косата и скалпа – идеални за третиране на проблеми, свързани с излишния себум, с пърхота и с косопада. Hergen е линия за третиране на косата и на скалпа, предлагана изключително и само във фризьорските салони. Тя включва пълна гама услуги – измиване с шампоан, масаж на главата, възстановяващи процедури, стилизиране и оформяне на прическата – всички те отговарят на специфичните изисква­ния на всеки клиент. Продуктите от серията са под­ло­жени на цялостен лабораторен тест и са ре­зултат от продължително проучване, с цел непре­къснато обогатяване на гамата. Терапиите от серията Hergen са инструмент, който дава възможност на стилиста да развие своя професионализъм, като в същото време при­да­ват една добавена стойност на салона му. Продуктите са разделени в няколко линии, които разрешават конкретните проблеми на косата и скалпа. Количество: 75 мл.

Предстявяме на Вашето внимание Серията BES Hergen,  тя една от най-качествените професионални терапий за лечение на различните проблеми свързани със скалпа на главата.Разработени с иновативни формули,включващи различни билкови естракти продуктите за много кратък период се справят с коспада, пърхота, мазният скалп и др.

 Серията BES Hergen  специализирана в няколко направления, в зависимост от проблемите , които тя остранява.Тя включва шампоани, ампули, серуми и пилинги, които действат в дълбочина и се справят с конкретния проблем.Една от серийте е BES Hergen Hiar Loss примерно е разработена  специално за проблемите с косопада.Тя включва шампоан и ампули , против коспад , които след няколко седмично използване слагат край на явлението косопад.Друга част от нейните продукти пък е специализирана към проблема с пърхута.Тук ще откриете освен шампоана против пърхут, так и дълбоко почиатващият пилинг за кожата на скалпа.Самата серия е разделена пък на продукти за мазен пърхут, вследстви на мазен скалп и пърхут причинен от суха кожа на главата.Друг незаменим професионален продукт на серията BES Hergen  е Бивалентния шампоан за мазни корени и сухи краища, иключително ефикасен за този проблем. 

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout