ALFAPARF SEMI DI LINO SCALP RENEW PURIFYING LOW SHAMPOO Шампоан против сух и мазен пърхот 250мл

22,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 2279
+

Деликатен пречистващ шампоан за кожа със проблеми със сух или мазен пърхот: нежно почиства нормализирайки скалпа, забавяйки повторното появяване на пърхота.

ТЕХНОЛОГИЯ

МИКРОБИОТИЧНА СИСТЕМА е иновативният комплекс от пробиотици и пребиотици, проектиран в лабораторията, за да поддържа бариерата на кожата в баланс, възстановявайки кожата и косата в естествената им хармония. Пробиотиците са бактерии, естествено присъстващи на кожата, които се хранят с пребиотици и спомагат за поддържането на непокътнатата и балансирана микробиота, т.е. кожна микрофлора. За доброто състояние и баланса на кожата.

URBAN DEFENSE PRO BIOTECHNOLOGICAL ACTIVE: съставен от захарни макромолекули, получени с естествен процес на ферментация, а не за синтез.

ФИЛМОВЕ ДЕЙСТВИЕ: макромолекулната структура създава външен щит, който предпазва от увреждане от замърсяване и предотвратява навлизането на прах и тежки метали в косата, благоприятствайки производството на свободни радикали. Цветът остава ярък, не жълт. Косата е по-мека и здрава.

SHINE FIX COMPLEX Екстракт от ленено семе, който осигурява 24 часа осветителна сила *, от корени до краища.

COLOR FIX COMPLEX UV филтър и антиоксидант за удължаване на красотата на цвета. Дори след 9 измивания, отражението е интензивно и блестящо (до 91%) *.
* Инструментален тест

PURE-SET COMPLEX: нормализиране на активни съставки срещу пилинг на скалпа.