ALFAPARF SEMI DI LINO SCALP RENEW BALANCING LOW SHAMPOO Ребалансиращ шампоан за мазен скалп 250мл

22,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 2077
+

Деликатен ребалансиращ шампоан за кожа с излишен себум: нежно почиства нормализирайки скалпа.

ТЕХНОЛОГИЯ

МИКРОБИОТИЧНА СИСТЕМА е иновативният комплекс от пробиотици и пребиотици, проектиран в лабораторията, за да поддържа бариерата на кожата в баланс, възстановявайки кожата и косата в естествената им хармония. Пробиотиците са бактерии, естествено присъстващи на кожата, които се хранят с пребиотици и спомагат за поддържането на непокътнатата и балансирана микробиота, т.е. кожна микрофлора. За доброто състояние и баланса на кожата.

URBAN DEFENSE PRO BIOTECHNOLOGICAL ACTIVE: съставен от захарни макромолекули, получени с естествен процес на ферментация, а не за синтез.

ФИЛМОВЕ ДЕЙСТВИЕ: макромолекулната структура създава външен щит, който предпазва от увреждане от замърсяване и предотвратява навлизането на прах и тежки метали в косата, благоприятствайки производството на свободни радикали. Цветът остава ярък, не жълт. Косата е по-мека и здрава. SHINE FIX COMPLEX Екстракт от ленено семе, който осигурява 24 часа осветителна сила *, от корени до краища.

COLOR FIX COMPLEX UV филтър и антиоксидант за удължаване на красотата на цвета. Дори след 9 измивания, отражението е интензивно и блестящо (до 91%) *.

СЕБОНОРМ КОМПЛЕКС: ребалансиращ активен за намаляване на мазния вид на кожата.

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout