Alfaparf Hair Power Purify Шампоан против пърхот за коса 250ml

Alfaparf Hair Power Purify Шампоан против пърхот за коса 250ml

22,00 лв.
Наличност няма
МаркаAlfaparf Milano
Модел 23
+

ACTIVE HAIR POWER

Ново лечение поколение скалпа да се оптимизира красотата  на косата .Тя започва от корените: за силна, здрава коса е важно да се грижим за кожата на главата. 

ALFAPARF MILANO ПРЕДСТАВЯ ACTIVE HAIR POWER 
A НОВО ПОКОЛЕНИЕ скалпа TRATMENTS: 
сега можете да увеличите ефективността на терапия  за скалпа
, без да жертват красотата коса ALFAPARF е създал 3 ЕКСКЛУЗИВНИ ПРЕПАРАТА  за третиране на 3 различни скалпа проблеми: ENERGY масаж на скалпа: ревитализиращ масаж за коса склонна към косопад очисти себума на скалпа: пречистване пилинг масаж за коса склонна към пърхот BALANCE масаж на скалпа: себопсо балансиране на масаж за мазна коса Попитайте Вашия поверено фризьорка продукта, който най-добре отговаря на вашите нужди! 

 Шампоана Alfaparf Hair Power Purify премахва пърхота благодарение на активната съставка Zinc Pirithione. Ментолът редуцира червенината и раздразнението. Витаминните наносфери балансират състоянието на скалпа. Видими резултати още при първото нанасяне. Редовната употреба предотвратява образуването на пърхота.
   УПОТРЕБА: Нанася се на влажна коса, масажира селеко и се изплаква обилно.

ALFAPARF MILANO е водеща италианска мултинационална компания производител на професионални бои за коса,козметика за грижа за косата и стилизиращи продукти.
        
ALFAPARF ГРУП е един от първите козметични компании в италианската столица на света и собственик на някои международни водещи марки призводители на проофесионални продукти за нуждите на фризьорството като: ALFAPARF Milano, YELLOW Professional, DiBi Milano, DiBi център, BECOS, BECOS клуб, FISIOPSHERE, TEN (професионална грижа за кожата) и красота & BUSINESS. ALFAPARF GROUP е индустриален партньор на някои от най-големите козметични компании в света обслужващи фризьорите по  цял свят!

 ALFAPARF MILANO има над 300 000 професионални клиенти в света. Тя разполага с 2 международни изследователски лаборатории с авангардни формули и високотехнологични стандарти, пет производствени предприятия на стратегически места по свта (2 в Италия, 1 в Бразилия, 1 в Мексико, 1 в Китай).Компанията разполага и с 38 международни академии, посветени на техническо и стилистично образование, 23 търговски клона и широка дистрибуторска мрежа в над 80 страни в света.

 Продукти и услуги на ALFAPARF са резултатите от научните изследвания и сътрудничество с международни стилисти работещи по цял свят и центрове за красота, технологично ноу-хау, дълбоко познаване на пазара и нуждите на професионални фризьори.
 
ALFAPARF MILANO е компания,която е ориентирана към подобряване на своите стандарти за качество и се характеризира с гъвкавост, за да се осигури бързи отговори развитието на пазара и нуждите на клиентите си.
Мисията на ALFAPARF MILANO е свъразана с пълноценното задоволяване на потребностите на всички фризьори по света.

КАКВО ПРЕДЛАГА КОМАПАНИЯТА АЛФАПАРФ МИЛАНО

ИНОВАЦИИ
Отлични авангардни научни изследвания, заверени ISOO 9001;развитието и производствените процеси са с високо качество и гарантират абсолютна надеждност и високо качество на работата с тяхните продукти. 
ALFAPARF MILANO предлага преглед на най-новите международни тенденции за красота и осигурява на фризьорските салони вдъхновение и креативност с най-важните тенденции в модата, дизайна, мебели, фотография и архитектура. 
       
ОБРАЗОВАНИЕ
програмите на ALFAPARF Milano  дават възможност за подобряване на техниките за кандидатстване и професионални продукти, стимулиращи естествен творчески талант, за да се развие салон предприемачески и управленски визия.