BRELIL ANTI-DANDRUFF SHAMPOO 200ml - Шампоан против пърхот  200мл

BRELIL ANTI-DANDRUFF SHAMPOO 200ml - Шампоан против пърхот 200мл

21,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 1523
+

Съставът на шампоана е напълно хипоалергичен. Неговата безопасност е потвърдена от множество дерматологични изследвания. Отличната ефективност на продукта се постига чрез компоненти като хидролизиран пшеничен протеин, пантенол. Най-добрият резултат в борбата с пърхота, лечебния скалп и нишките ще постигнете, като използвате шампоан със специален серум срещу пърхот.

Шампоанът внимателно премахва всички замърсявания, почиства както излишната мастна тъкан, така и патогенните бактерии, мъртвите частици на кожата.

Малцина мислят за причините за пърхота. Тя може да бъде причинена от гъбични микроорганизми, които в малки количества не представляват опасност, но при активна репродукция причиняват пърхот. Болести като екзема, псориазис и дерматит могат да доведат до този проблем. Затова, за да я премахнете, трябва да изберете правилния шампоан, а не само да премахнете проявите на пърхот, а да го излекувате.

Начин на употреба : Намокрете косата си, нанесете малко количество продукт, масажирайте скалпа си, докато се появи гъста пяна, изплакнете с топла вода. Ако е необходимо, повторете процедурата.

Шампоанът е подходящ за постоянна употреба както за жени , така и за мъже.