Selective Professional OIL NON OIL - Олио не олио 200мл.

Selective Professional OIL NON OIL - Олио не олио 200мл.

22,00 лв.
Наличност няма
Модел 167
+

Selective Professional OIL NON OIL има лека консистенция, не прави косата мазна или тежка .Тo спомага за по лесното и моделиране, опитомява косата и я предпазва от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. Благодарение на балансираната си комплекс от растителни протеини, подхранва и заздравява косъма. Тя е с дълготраен анти-гладка ефект. Идеален за  невидимо стлизиране много фина коса и подчертава линиите на къдрава и чуплива коса.

Аромат: цветен - мускус.

Активни съставки:

Пантенол: многофункционален витамин. който овлажнява  косата и предотвратява цъфтежа на  крайщата и. Той прониква в косата, за да я държи хидратирана, гъвкава .Екстракт от памук:действа овлажняващо и  гарантира максимална защита на особено уязвимите влакна на косъма. Комбинация от био-морски екстракти, морски лишеи, водорасли ламинария , Кламат водорасли, спирулина и хлорела, богата на протеини, аминокиселини, микроелементи, ценни мазнини, като омега 3 и 6, минерали и витамини:  имат подхранващо, успокояващо, антиоксидант, овлажняващо и защитно действие.  Оризови протеини: с овлажняващ и възстановително действие, те дават на тялото и блясък и съживи изтощената коса.  овесени аминокиселини ( Avena SativaAmino киселини) : хидролизиран протеин с защитно и филмогенни свойства.Keratin Аминокиселини, сложна смес от аминокиселини. Благодарение на ниското си молекулно тегло, като прониква  в кората на косата, тя овлажнява и укрепва отвътре. Този продукт възстановява нормалното овлажняване за здравата коса.


Solar филтър: за защита на косата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи.

Начин на употреба:

Налейте достатъчно количество върху ръцете. Нанесете внимателно върху влажна или суха коса.Стилизирайте.

Степен на фиксация : 2. 

Опаковка: 250 мл.

Selective Professional е марка произведена в Италия, която е гаранция за качество и надеждност.Иновативна технология,творчество и динамика са отличителните  черти на професионланата марка,тъй като първоначално е започнала като малка компания, но с течение на времето, Selective Prosessional се превръща еталон за всички, които търсят професионални идеи и решения в света на фризьор. Тяхните продукти в момента са разпределени в около 50 страни по света.
Selective Professional  са професионални продукти за коса  създадени с любов към всички, които обожават моделирането на косата като професия и в продължение на години са удовлетворявали техните клиенти по целия свят и  ги прави щастливи, благодарение на надеждни резултати.