ШАМПОАН ЗА КОСА С МАЗНИ КОРЕНИ И СУХИ КРАИЩА SELECTIVE PROFESSIONAL ARTISTIC FLAIR RED JUNIPER SHAMPOO 1000ML

21,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 240
+

Този уникален професионален  шампоан с екстракт от червена хвойна е изключително подходящ за хора , които имат проблеми с мазните корени на косата си и същевременно има сухи и накъсани краища.Той балансира перфектно мазната секреция на кожата на скалпа.

Selective Professional Ginepro Rosso Shampoo е бивалентен шампоан, който съчетава предимствата на два вида шампоани в едно. Този продукт е специално разработен за да поддържа и хидратира косата, като по същото време осигурява здрав и бляскав вид.

Един от ключовите съставки на Selective Ginepro Rosso Shampoo е червената хвойна, която е известна със своите противовъзпалителни и антибактериални свойства. Това прави шампоана идеален за хора които имат сериозни проблеми с неприятното омазняване на скалпа, което има нужда от по-нежно почистване.

Освен това Selective Shampoo Бивалентен шампоан е обогатен с масло от жожоба, което подхранва косата и я прави по-мека и по-гладка. Това масло съдържа много хранителни вещества, които помагат за възстановяването на увредени коси, като по този начин помага за избягването на счупване и косопад.

Този бивалентен шампоан е създаден с формула, която балансира съдържанието на протеини и мастни киселини в косата. Това е от съществено значение, за да се поддържа здравата структура на косата и да се предотврати нейното изсушаване и увреждане. При редовна употреба, Selective Professional Ginepro Rosso Shampoo помага да се поддържа косата здрава и красива и ще забравите за проблемите с омазняването на косата.

Една от най-добрите неща за този шампоан е, че е подходящ за всеки тип коса, включително и за тези, които са боядисани или третирани с химикали. Освен това, той е лесен за употреба и може да бъде използван като обикновен шампоан.

Като заключение, Selective Professional Ginepro Rosso Shampoo е перфектният избор за всеки, който търси бивалентен шампоан, който подхранва косата и скалпа.

Начин на употреба

Нанесете една доза от шампоана в шепата си и разнесете добре по корените и дължините на косата, оставете да подейства 2-3 минути , след което изплакнете!

Selective Professional е марка произведена в Италия, която е гаранция за качество и надеждност.Иновативна технология,творчество и динамика са отличителните  черти на професионланата марка,тъй като първоначално е започнала като малка компания, но с течение на времето, Selective Prosessional се превръща еталон за всички, които търсят професионални идеи и решения в света на фризьор. Тяхните продукти в момента са разпределени в около 50 страни по света.

Selective Professional  са професионални продукти за коса  създадени с любов към всички, които обожават моделирането на косата като професия и в продължение на години са удовлетворявали техните клиенти по целия свят и  ги прави щастливи, благодарение на надеждни резултати.

Selective Professional е марка 100% произведена в Италия, която е гаранция за качество и надеждност.Изключителна италианска марка с над 30 години опит. Разпространява се в международен план в 70 страни , способен да предложи ритъма на решенията за красота по отношение на качество, ефективнa безопасност на професионалния пазар за коса.


 Selective Professional  са професионални продукти за коса  създадени с любов към всички, които обожават моделирането на косата като професия и в продължение на години са удовлетворявали техните клиенти по целия свят и  ги прави щастливи, благодарение на надеждни резултати. Selective Professional предлага пълна гама от ексклузивни професионални продукти , предназначени да отговорят успешно на глобалните и местни нужди и желания.


Продуктите на Selective Professional са създадени с помощта на най-новите технологии и научни изследвания. Марката използва най-качествените съставки, за да създаде продукти, които не само ще дадат желания ефект, но и ще поддържат здравата коса. Съставките, използвани от марката, включват екстракти от растения, протеини и масла.


Сред продуктите на Selective Professional може да се намерят шампоани, балсами, маски, серуми, лосиони, ампули, лакове, гелове, флуиди  и още много други продукти за коса. Всяка категория от продукти е специално създадена за да отговори на определени нужди на косата, като например подхранване, овлажняване, регенерация и др.

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout