Selective Professional Alghe Marine Shampoo Шампоан с морски водорасли за мазен скалп 1000мл

Selective Professional Alghe Marine Shampoo Шампоан с морски водорасли за мазен скалп 1000мл

17,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 238
+

 шампоан за мазен скалп  с морски водорасли

 

Този уникален професионален шампоан , който  благодарение на активните съставки помага за възстановяване на мастната секреция на кожата.Судуржа екстракт от Bladderwrack  изработен от кафяви водорасли които имат силни успокояващи и защитни свойства въху кожата на главата!

Използвайте
Нанесете малко количество върху влажна коса. Масажирайте и оставете за няколко минути.Изплакнете и повторете, ако е необходимо.

Опаковка: 1000 мл.

Selective Professional е марка произведена в Италия, която е гаранция за качество и надеждност.Иновативна технология,творчество и динамика са отличителните  черти на професионланата марка,тъй като първоначално е започнала като малка компания, но с течение на времето, Selective Prosessional се превръща еталон за всички, които търсят професионални идеи и решения в света на фризьор. Тяхните продукти в момента са разпределени в около 50 страни по света.
Selective Professional  са професионални продукти за коса  създадени с любов към всички, които обожават моделирането на косата като професия и в продължение на години са удовлетворявали техните клиенти по целия свят и  ги прави щастливи, благодарение на надеждни резултати.