SELECTIVE POWERPLEX ПРЕДПАЗВАНЕ НА КОСАТА ПРИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРОЦЕДУРИ

10,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 1915
+

Доказано , че предпазва косата при процедури , като например боядисване на коса.Възстановява увредената структура на косата , 

придавайки и сила и блясък .По този начин вие ще и правите терапия за коса, защото тя съдържа патентовани молекули от натурален произход.

PowerPlex N1 - Bond Creator 8ml  -Той предпазва косата по време на боядисване , обезцветяване или трайно къдрене , като предотвратява накъсване.

PowerPlexN2 - Bond Fortifier 10ml- Подчертава естетическия резултат от техническата обработка , като създава новите връзки създадени от

PowerPlexN1 и по този начин косата вече е хидратира и мека.


Начин на ползване - Боядисване

 Пригответе сместа от боя и окисляваща емулсия, както е предвидено в листовката за начин на ползване на оцветяващия продукт-боя. Добавете 4 мл Powerplex 1, независимо от съотношението на смесване и от количеството на сместа и разбъркайте.Нанесете сместа и оставете да престои за предвиденото в листовката за начина на ползване на боята време. Изплакнете, докато водата стане чиста-безцветна. След това поставете Powerplex 2. Нанесете с гребен върху цялата коса и оставете да престои за 10 минути. Изплакнете обилно. Продължете с желаната фризюра. Следвайте същата процедура и при супер изсветляващите продукти.

Обезцветяване.Пригответе сместа от обезцветител и окисляваща емулсия, както е предвидено в листовката за начин на ползване на обезцветителя. Добавете 4 мл Powerplex 1 на всеки 45 грама смес, независимо от съотношението на смесване и разбъркайте. При изключително чувствителна коса е препоръчително да увеличите количеството на Powerplex 1 до 8 мл. Нанесете сместа и оставете да престои за предвиденото в листовката за начина на ползване на обезцветителя време. Изплакнете обилно. След това поставете Powerplex 2. Нанесете с гребен върху цялата коса и оставете да престои за 10 минути. Изплакнете обилно. Продължете с желаната фризюра.

 Хмимческо изглажданеДобавете 8 мл Powerplex 1 на всеки 70 грама изглаждащ продукт и разбъркайте. Следвайте предвиденото в листовката за начина на ползване на изглаждащия продукт. Изплакнете обилно и подсушете с кърпа. Смесете 16 мл Powerplex 1 с 90 мл вода и нанесете върху косата. Оставете да престои за 10 минути. Без да изплаквате, поставете Powerplex 2 и нанесете с гребен по цялата коса. Оставете да престои за 10 минути. Без да изплаквате, продължете с неутрализиращия продукт като следвате предвиденото в листовката за начин на ползване на изглаждащтя продукт.

 Дълготраен ефект

Смесете 4 мл Powerplex 1 за всеки 50 грама продукт за дълготраен ефект. При изключително чувствителна коса е препоръчително да увеличите количеството на Powerplex 1 до 8 мл. Следвайте предвиденото в листовката за начина на ползване на продукта за дълготраен ефект.

 Дълготраен ефект спрей

След подготвящия шампоан, смесете 4 мл Powerplex 1 с 50 мл вода и нанесете на подсушената с кърпа коса. Оставете да престои за 5 минути. Попийте и пристъпете към продукта за дълготраен ефект без да изплаквате.

ВъзстановяванеИзмийте косата с шампоан (хелатор) за дълбочинно хигиенизиране на косата. Смесете 16 мл Powerplex 1 с 90 мл вода. Нанесете върху цялата коса и разнесете продукта с гребен. Оставете да престои 5 - 10 минути в зависимост от състоянието на косата. Без да изплаквате, нанесете Powerplex 2 и разнесете с гребен по цялата коса. Оставете да престои за 10 минути. Изплакнете и продължете с желаната фризюра.

Директно боядисване.Добавете 1 мл Powerplex 1 в 6 мл продукт за Директно боядисване. Нанесете сместа и оставете да престои за указаното в листовката за ползване на продукта време. Изплакнете обилно. Продължете с прилагането на Powerplex 2. Нанесете с гребен върху цялата коса и оставете да престои за 10 минути. Изплакнете обилно. Продължете с желаната фризюра.

 Изглаждащ продукт с кератинСмесете 4 мл Powerplex 1 на всеки 50 мл дисциплинираща течност за непокорна коса. Следвайте указаното в листовката за начина на употреба на изглаждащ продукт с Кератин. В случай, че изглаждащият продукт предвижда прилагането на крайна маска, съветваме ви да я замени с Powerplex 2.

Защо говорим за "връзки"?

Косата е съставена основно от кератин- влакнест протеин съставен от дълга верига от 18 аминокиселини. Химическите процедури могат да изменят или увредят кератиновата структура, причинявайки прекъсване на протеиновите връзки и в резултат от накъсване на косата. POWERPLEX предпазва протеиновите връзки, лекува структурните увреждания от предходни третирания, създавайки нови връзки по дължината на аминокилинните вериги.

 

Необходимо ли е да се почисти косата след етап 2?Не е необходимо да измивате с шампоан косата след стъпка 2.Изплакването с вода е достатъчно.Влияе ли POWERPLEX върху резултата от техн. обработка?POWERPLEX не намалява ефективността на техн. процедура.

Напротив, тя засилва козметичните резултати.Необходимо ли е да се увеличи обема на оксиданта, определен от производителя на боя/обезцветител?He. POWERPLEX не пречи на указанията на техническите продукти.Необходимо ли е да се увеличи времето за престой указано от производителя на боя, обезцветител, къдрин, изправящ продукт?He. POWERPLEX не пречи на указанията на техническите продукти.Възможно ли е да се използва PowerPlex върху третирана коса?Да. POWERPLEX е идеален за третирани и силно чувствителни коси, които изискват допълнително предпазване и съживяване.

 Как трябва да се смесят стъпка 1 и оцветяващата смес когато съотношението на сместа не е 1:1?

 Няма разлика в количеството от стъпка когато оцветяващата смес е със съотношение 1:1, 1:1.5 или 1:2.

Препоръчва се употребата на 4ml от стъпка1 независимо от пропорцията на сместа и нейното количество(средно между 30 и 120ml).

 При прилагането на стъпка 2, как да определим необходимото количество?

 Количеството на стъпка 2 зависи от дължината и пориозността на косата.

"Правилното количество" означава да нанесете върху косата, както правите с маска или балсам.

10ml трябва да е достатъчно за средна дължина, докато 12/15ml е за много дълга и гъста коса.

 Има ли някакви препоръки относно излагането на PowerPlex на източници на топлина?

 Не е неоходимо да нагрявате POWERPLEX; обаче, ако това се изисква от техническия продукт, няма контра индикации, защото неговото действие се запазва.

 Какво е нивото на pH/киселинност/ на Powerplex?

 ъпка 1 има неутрално pH ниво (5-6) което не пречи на нивото на pH на техническия продукт. Стъпка 2 има ниво на pH 3-4.5.


Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout