Selective POWER CIRCLE Eco-mousse volumе - Еко мус за оформяне нa къдрици - 150мл.

21,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 159
+

Selective POWER CIRCLE Eco-mousse volumе представлява екологична пяна за коса, за постигане на обем и  подчертаване на къдравите коси.Тя защитава косата от вредните UV лъчи на слънцето. Много подходящо средство за подсилване на еласттичният ефект на естествено къдравите или накъдрени коси.

Професионалният продукт е устойчив на влагата и има степен на фиксация ; № 3.

Начин на употреба: вземете в шепа малко  количество от съответния продукт в зависимост от вида и дължината на косата. Разпределете равномерно с гребен или с ръцете върху косата си и след това изсушете косата си.Изсушаването може да бъде с  дифузер или на ръка.

Selective Professional е марка произведена в Италия, която е гаранция за качество и надеждност.Иновативна технология,творчество и динамика са отличителните  черти на професионланата марка,тъй като първоначално е започнала като малка компания, но с течение на времето, Selective Prosessional се превръща еталон за всички, които търсят професионални идеи и решения в света на фризьор. Тяхните продукти в момента са разпределени в около 50 страни по света.
Selective Professional  са професионални продукти за коса  създадени с любов към всички, които обожават моделирането на косата като професия и в продължение на години са удовлетворявали техните клиенти по целия свят и  ги прави щастливи, благодарение на надеждни резултати.