Selective Professional HEMP SUBLIME ULTIMATE LUXURY CONDITIONER 200ML ИНТЕНЗИВЕН ХИДРАТИРАЩ БАЛСАМ ЗА СУХА И ИЗТОЩЕНА КОСА 200МЛ

29,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 1865
+

HEMP SUBLIME е иновативна линия продукти за грижа за суха и увредена коса на базата на масло от канабис от марката Selective Professional. Благодарение на уникалните естествени свойства на канабиса, които се подобряват с помощта на най-новите научни технологии, козметиката на основата на конопено масло е абсолютен лукс за косата.

Интензивно кондициониране и разплитане на суха и повредена коса. Дълбоко подхранва и постоянно задържа оптималното ниво на овлажняваща коса, без да ги натоварва. Това прави косата значително по-здрава и пълна с жизнена енергия.

Активни съставки:Конопено масло  - има способността да се свързва и задържа влагата в кожицата на косата, което прави косата еластична и блестяща.Маслото от семена от канабис регулира работата на мастните жлези, дълбоко овлажнява, възстановява защитната функция и ускорява възстановяването на скалпа;

Краен резултат:Овлажняващ кондиционер с конопено масло Ultimate Luxury Conditioner от Selective  подхранва и постоянно запазва оптималното ниво на овлажняваща коса, без да ги натоварва. Това прави косата значително по-здрава и пълна с жизнена енергия.