Saphir Oily Hair Shampoo Шампоан за мазна коса 1000ml

Saphir Oily Hair Shampoo Шампоан за мазна коса 1000ml

16,00 лв.
Наличност няма
МаркаSaphir
Модел 55
+

Балансира нормалното PH на кожата на главата , преднзначен специално за мазен скалп. Този себобалансиращ шампоан възстановява мекотата на косъма. Почиствайки нежно скалпа, съставките на шампоана изглаждат повърхността на кутикулата. Редовната употреба гарантира балансирано и трайно действие.

 Шампоан Saphir - за проблеми с мазната коса

 Действие>
Изхвърлете излишната мазнина с себум за балансиране за кожата и косата.

 Състав>
Серен колоидно Формулиране, със силно пречистващо и ребалансиране

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ>
Нанесете на влажна коса и разпространява равномерно, като масажирате нежно. Изплакнете обилно и повторете заявлението, ако е необходимо.

Италианската компания за професионални продукти за косата Saphir Professional призвежда иновативни продукти за обработка и оформяне на косата, най-новите цветове за боядисване на косата, които ще помогнат да защитите вашата коса и да се грижи за нея.Богата гама от професионални,подхранващи  шампоани  за преструктуриране и лечения на косата.Моделиращи и модни стайлинг продукти за моделиране на перфектна прическа. Saphir Professional Ви предлага невероятна безкрайна гама от продукти: всички те се оказаха най-добрите съюзници на стилисти, които вече могат да покажат своя талант и професионални умения по най-добрия начин и да постигнат бързи резултати, както никога преди не са постигали.Компанията прдлага козметични продукти изградени на базата на натурални активни съставки, които  са в състояние да премахнат всякакъв вид токсични елементи, които могат да навредят на кожата и косата. Качеството на професионалните продукти на компанията е гарантирано благодарение на високите технологични ресурси, които са в съответствие със здравеопазването.