Saphir Gloss Control fluid G3 Професионално Олио не Олио за стилизиране на коса 200ml

Saphir Gloss Control fluid G3 Професионално Олио не Олио за стилизиране на коса 200ml

12,50 лв.
Наличност В наличност
МаркаSaphir
Модел 256
+

Този невероятен професионален продукт за коса придава нявероятен  блясък на косата ви и я защита от външни агресивни фактори. Позволява лесно оформяне на косата, без  да отежняване и омазнява косата.

УПОТРЕБА: Разпределете умерено количество продукт с ръцете си по цялата дължина на суха или влажна коса, от корените към краищата, и продължете със стилизирането.

Италианската компания за професионални продукти за косата Saphir Professional призвежда иновативни продукти за обработка и оформяне на косата, най-новите цветове за боядисване на косата, които ще помогнат да защитите вашата коса и да се грижи за нея.Богата гама от професионални,подхранващи  шампоани  за преструктуриране и лечения на косата.Моделиращи и модни стайлинг продукти за моделиране на перфектна прическа. Saphir Professional Ви предлага невероятна безкрайна гама от продукти: всички те се оказаха най-добрите съюзници на стилисти, които вече могат да покажат своя талант и професионални умения по най-добрия начин и да постигнат бързи резултати, както никога преди не са постигали.Компанията прдлага козметични продукти изградени на базата на натурални активни съставки, които  са в състояние да премахнат всякакъв вид токсични елементи, които могат да навредят на кожата и косата. Качеството на професионалните продукти на компанията е гарантирано благодарение на високите технологични ресурси, които са в съответствие със здравеопазването.