Saphir Colour Stabilizer Балсам за боядисана коса  1000ml.

Saphir Colour Stabilizer Балсам за боядисана коса 1000ml.

15,50 лв.
Наличност В наличност
МаркаSaphir
Модел 68
+


 Балсам за боядисана коса. Защитно и фиксиращо цвета действие. Препоръчва се при суха, увредена и слаба коса вследствие на външни агресии. Това е идеално решение за всякакъв тип третиране на косата като боядисване и къдрене или изправяне. Формулата му предпазва цвета на косата, оставяйки я бляскава.

Действие>
Действие силно защитно и фиксатор на цвета.

Състав >
Преструктурирането на протеинова фракция на зърното е депозиран като защитен филм върху косъма съживяване интензивно, докато гама-оризанол, естествен антиоксидант, предпазва от избледняване на цвета.

 Как да го използвате >
Нанесете върху  изсушена  коса, разпространение на продукта равномерно с помощта на гребен. Оставете за 5-10 минути преди изплакване старателно.

Италианската компания за професионални продукти за косата Saphir Professional призвежда иновативни продукти за обработка и оформяне на косата, най-новите цветове за боядисване на косата, които ще помогнат да защитите вашата коса и да се грижи за нея.Богата гама от професионални,подхранващи  шампоани  за преструктуриране и лечения на косата.Моделиращи и модни стайлинг продукти за моделиране на перфектна прическа. Saphir Professional Ви предлага невероятна безкрайна гама от продукти: всички те се оказаха най-добрите съюзници на стилисти, които вече могат да покажат своя талант и професионални умения по най-добрия начин и да постигнат бързи резултати, както никога преди не са постигали.Компанията прдлага козметични продукти изградени на базата на натурални активни съставки, които  са в състояние да премахнат всякакъв вид токсични елементи, които могат да навредят на кожата и косата. Качеството на професионалните продукти на компанията е гарантирано благодарение на високите технологични ресурси, които са в съответствие със здравеопазването.