Rolland Una Energizing Shampoo Eнергизиращ шампоан 1000ml

Rolland Una Energizing Shampoo Eнергизиращ шампоан 1000ml

27,00 лв.
Наличност няма
Модел 59
+

Шампоана Rolland Una  е предназначен за възвръщане жизнеността на третираните коси! Защитава деликатно, придавайки сила и блясък.
• Укрепва.
• Заздравява  косата
• Придава невероятна мекота 
на косата.
• Защитава косата. др
структурата.
•Придава копринена 
мекота и блясък.

  

 Kакво представлява серията Rolland UNA.

 UNA е вода, природен елемент, който е източник на живот. UNA е природата, която има правомощията да се създаде нашата благосъстояние. UNA е изключително богата гама от продукти, които ценят и пазят естествената красота на косата ни. Нашата коса съдържа процент от липиди и вода, което  я прави силно еластична и мека. Тя е постоянно под атака, която прави влакната на косата да губят голяма част от тези вещества, по този начин се уврежда нейната мекота и здраве. Използването на сешоар и изправяне с преса, съчетани с прилагането на продукти за коса, може да увреди нейната структура и вътрешна сила. Пречистване, кондициониране, обработка и моделиране на продукти ROLLAND UNA  освобождават определени вещества в косата, която се нуждае от хидратация и защита, възстановяват нeйната  енергия, здраве и блясък.

Фирмата Rolland UNA в своите лобароторий по цял свят разработва строго индивидуални линии професионални продукти ,които много точно са съобразени със спцифичната структура и проблематика на различни видове коси.. Богати форми на естествени екстракти, строго избрани от Rolland Research Laboratories на базата на техните козметични добродетели, участват пълноценно в състава на всвки един продукт от серията Rolland Una. Продукти, които предлага комапнията Rolland имат полезно действие както за кожата на главата , така и за косата .Rolland Una продуктитe  съдържат алергени без аромати и са създадени, за да зачита здравето на кожата и структурата на косъма.