Rolland Insight - ANTIOXIDANT Rejuvenating Conditioner Балсам за уплътняване на косъма 900мл.

Rolland Insight - ANTIOXIDANT Rejuvenating Conditioner Балсам за уплътняване на косъма 900мл.

19,00 лв. 20,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 64
+

Rolland Insight - ANTIOXIDANT Rejuvenating Conditioner - Съдържа екстракт от морков и фитокомплекс от масло от жожоба, соя и лешник.

Има антиоксидантно действие срещу вредният ефект на свободните радикали. Бетакаротинът защитава косата от вредното въздействие на околната среда. Подходящ е за нормална и леко суха коса.
Не съдържа минерални масла, парабени , силикони , изкуствени оцветители и аромати, които могат да предизвикат алергични реакции .Употреба: Нанесете върху влажна коса и втрийте равномерно. Изчакайте 3-5 минути и изплакнете обилно с вода .

 Rolland Insight е професионална линиия от продукти за коса, която е предназначена да възвърне красотата иблясъка на различните видове коса.Богатите формули на натурални екстракти които се съдържата в продуктите от серията са строго избрани от Rolland Research Laboratories на базата на своите незаменими козметични и възстановяващи като действие за косата свойства.Продуктите, които предлагаме от серията Rolland Insight имат изключително благоприятно въздействие  за кожата и косата, идеални са фиксиране на къдрици и прави коси, за борба с къдрава, непокорна коса и придаване на  обем  косата.Те спомагат и за съхраняване и подържане на цвета на косата и неговият блясък.Продуктите от серията ROLAND INSIGHT не съдържат алергени, аромати и са създадени, за да запазят здравето на кожата и структурата на косата.Те се препоръчват за третирани коси и са предназначени да отговорят по целенасочен начин на различните изисквания на косите.