Сметана за коса milk shake Whipped Cream Leave in foam 50 ml

10,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 3091
+

Milk_shake Whipped Cream е универсален балсам без отмиване ,под формата на пяна, специално създаден, за да поддържа оптимален баланс на влага и да запази целостта на цвета на косата със сладък млечен аромат. Лесен и бърз начин за поддържане, меката и кремообразна формула незабавно прави косата мека и лесна за разресване, без да я утежнява. milk_shake разбитата сметана предотвратява статичното електричество и къдренето и има приятен аромат на сладко мляко. Косата е мека, блестяща и изпълнена с жизненост. Млечните протеини поддържат и реструктурират косата, докато емолиентите осигуряват дълготрайна защита. Integrity 41 подобрява стабилността на цветовете. Оставя косата мека, блестяща и сияйна.

Ползи от продукта; 

Поддържа оптимален баланс на влагата и запазва целостта на цвета на косата. Лесен и бърз начин за поддържане, меката и кремообразна формула незабавно прави косата мека и лесна за разресване, без да я утежнява. Предотвратява статичното електричество и къдренето. Косата е мека, блестяща и изпълнена с жизненост.

Начин на употреба: Разклатете добре, наклонете продукта към ръката си, пръскайте докато шепата ви се напълни с пяна, след това разнесете на добре измита и леко влажна коса по цялата дължина.


Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout