milk_shake Normalizing Blend Shampoo Шампоан за мазна коса и скалп 300ml

milk_shake Normalizing Blend Shampoo Шампоан за мазна коса и скалп 300ml

28,00 лв. 29,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 1250
+

Професионален шампоан milk_shake Normalizing Blend Shampoo специално разработен за коси, които се омазняват бързо.

Себумът, който се произвежда от мастните и потни жлези в скалпа, е необходим в малки количества. Той защитава скалпа и косъма, придава им еластичност и блясък. Обаче, когато е в прекомерни количества косата се омазнява, изглежда мръсна, без обем и излъчва неприятна миризма. Шампоанът е milk_shake Normalizing Blend Shampoo е професионално решение за справяне с омазняването на скалпа и косата. Регулира производството на себум, запазвайки деликатния физиологичен баланс на скалпа. 

Много повече от просто средство за измиване, milk_shake Normalizing Blend Shampoo е терапия за справяне с мазната коса. Съдържа растителни съставки, етерични масла и деликатни почистващи вещества. Унисекс.


Активни съставки: / МИКС ОТ ДЕЛИКАТНИ ПОЧИСТВАЩИ ВЕЩЕСТВА: когато за почистването на себум се използват традиционни вещества, това обикновено води до засилване на неговото отделяне. Този феномен се причинява от т.нар. „йо йо ефект“, дължащ се на прекалено агресивното почистване. Балансираният микс от почистващи вещества, съдържащ се в normalizing blend, не нарушава естествения хидролипиден филм на скалпа. Използваният почистващ агент, извлечен от триглицериди на кокосовото масло, има изключително силен ефект върху контрола на производството на себум, като предотвратява „йо йо ефекта“.

/ ЕКСТРАКТ ОТ ОРГАНИЧЕН КОРИАНДЪР: извлечен от сушени зрели плодове на кориандър, той неутрализира действието на свободните радикали, които оксидират отделения себум и водят до неприятна миризма.

/ ЕКСТРАКТ ОТ ИМОРТЕЛА: извлечен от цветовете на билката имортела (позната още като жълт смил, безсмъртниче, каменно цвете и др.), екстрактът предоставя контрол върху производството на себум.

/ ПАНТЕНОЛ: хидратира, регенерира и успокоява.

 / ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ОТ КЕДЪР И КОРИАНДЪР: естествени антиоксиданти с успокояващо действие.


Начин на приложение: Нанесете равномерно на влажна коса и скалп, разпенете и изплакнете. Повторете, ако е необходимо. Използвайте хладка вода!