Matrix Total Results High Amplify Shampoo Професионален шампоан за обем за финна и слаба коса 300ml

Matrix Total Results High Amplify Shampoo Професионален шампоан за обем за финна и слаба коса 300ml

16,50 лв.
Наличност В наличност
МаркаMatrix
Модел 815
+

Професиоанлният шампоан от новата серия Matrix Total Results спомага за подсилаване на финната и слаба коса, като съшевременно и придава дълготраен обем. Шампоанът има иновативна формула , обогатена с много протеини, не съдържа силокони и вредни сулфати. Не омазнява и не утежнява косата.

Matrix  е американска комапания за професионални прдукти за коса и е част световният концерн  Лореал, Компаният е създадена от Анри Милър през 1980г в САЩ.Той е фризьор , който прави революция в индустрията на фризьорството.Анри  окуражава фризьорите да " вярват, мечтаят и успяват"'Неговото основно убеждение е че всички фризьори по целият свят  трябва да имат подкрепа, професионални продукти, необходимата подготовка и качества и маркетингов усет, за да развият своят бизнес и креативност.

Именно заради тези негови схващания  Matrix повече от 3 десетилетия улеснява работата на фризьорите в над 57 държави.Компанията е една от най бързо развиващите се в този бранш, и предлага на своите клиенти висококачествени продукти  на много изгодни цени.