Concerto Maschera Alla Cheratina Професионална маска за суха и увредена коса с Кератин 1000ml

Concerto Maschera Alla Cheratina Професионална маска за суха и увредена коса с Кератин 1000ml

17,00 лв. 24,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаPunti di Vista
Модел 1000
+

Професионална маска за коса с Кератин, която възстановява косъма в дълбочина , без да го омазнява.Подходяща е за всички типове коси подложени на боядисване или друго химично или термично третиране.Подхранва и омекотява перфектно косата, като и придава невероятен блясък.

 Punti ди Vista професионална козметика за коса е роден през 1989 г., от срещата между Erminio Borrelli и Vittorio De Giulio. Когато те  се срещнат, Erminio Borrelli вече е натрупал голям опит в управлението на продажбите, кото е работел за големи мултинационални компании като Perma, Procter и Гембъл, Panten Italia, и Vittorio De Giulio.Punti di Vista започва своята експортна дейност през 1995 година. Днес компанията се разпространява в повече от 22 страни.

Punti Di Vista Коса има две производствени отдели, един в Милано и един в Пезаро, но централата на компанията е в Неапол, където се развиват всички търговски и промоционални дейности.

През 2009 Punti Di Vista Коса  чества 20-годишнината и е една от малкото европейски компании, вероятно единствената, която произвежда не по-малко от пет линии на продуктите за коса и две линии на козметични продукти, всички от ЦИЕ заверено с иновативен графичен дизайн.

Днес Punti Di Vista Коса гарантира много високо качество, помощ нон-стоп, и най-вече 

на най-конкурентни цени, и в такава трудна икономическа тенденция това означава доверие, увереност работа.