Concerto Maschera Alla Malva Професионална маска за обем на косата 1000ml

Concerto Maschera Alla Malva Професионална маска за обем на косата 1000ml

16,50 лв. 25,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаPunti di Vista
Модел 996
+

Професионална подхранваща маска  за обем на косата.Имаща иновативна билкова формула,екстракта от Слез укрепва и ревитализира косъма,като в същото действие има успокоявщо действие. Маската може да бъде използване ежедневно, дори и при много тънки коси, като им придава плътност и обем.

 Punti di Vista професионална козметика за коса е роден през 1989 г., от срещата между Erminio Borrelli и Vittorio De Giulio. Когато те  се срещнат, Erminio Borrelli вече е натрупал голям опит в управлението на продажбите, кото е работел за големи мултинационални компании като Perma, Procter и Гембъл, Panten Italia, и Vittorio De Giulio.Punti di Vista започва своята експортна дейност през 1995 година. Днес компанията се разпространява в повече от 22 страни.

Punti Di Vista Коса има две производствени отдели, един в Милано и един в Пезаро, но централата на компанията е в Неапол, където се развиват всички търговски и промоционални дейности.

През 2009 Punti Di Vista Коса  чества 20-годишнината и е една от малкото европейски компании, вероятно единствената, която произвежда не по-малко от пет линии на продуктите за коса и две линии на козметични продукти, всички от ЦИЕ заверено с иновативен графичен дизайн.

Днес Punti Di Vista Коса гарантира много високо качество, помощ нон-стоп, и най-вече 

на най-конкурентни цени, и в такава трудна икономическа тенденция това означава доверие, увереност работа.