FarmaVita AMETHYSTE Color Mask Маска За Боядисана Коса 1000ml

34,00 лв. 36,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаFarmavita
Модел 892
+

Професионална Серия за коса Omnia Color  на италианската фирма Farmavita има иновативна формула за  100% Цвят и Блясък.

Запазете по-дълго идеалните професионални резултати с новаторската система Omnia Color, която забележимо намалява избледняването на цветовете и значително повишава здравината и хидратирането на косата.

Маската съдържа масло от семената на ливадина - ценно масло, богато на естествени антиоксиданти, с уникален състав от мастни киселини, което помага за поддържане на силата и блясъка на цветовете. Изследванията доказват, че прониква дълбоко в косъма, възстановява структурата и подобрява здравината му.
Пантенол - прониква в сърцевината на косъм, овлажнява и балансира естествената влага.
Филтър за UV лъчи - предпазва цветовете от оксидиране.

FARMAVITA е италианска компания специализирана в производството на професионални продукти за коса, разположена в Локате Варезино, малко градче , което се намира близо до Милано.

Компанията Farmavita има опит в козметичния сектор повече от тридесет години, с неудържим приоритет: да създава висококачествени професионални продукти за коса. FARMAVITA обединява производство, формулиране и изследвания в своя собствена фабрика, оборудвана с модерна лаборатория за научноизследователска и развойна дейност и най-високотехнологичните и ефективни машини.

Ако погледнем марката Farmavita и нейната история ще видим , че тя е основана през 1973 г. в Милано и винаги е била посветена на развитието на козметика за коса. През 1990 г. има смяна на собствеността и под това ново компетентно ръководство компанията постига бърз растеж, превръщайки се в солидна и конкурентна реалност само за няколко години.

ФАРМАВИТА днес  е динамична и разрастваща се компания, постоянно ангажирана с осигуряването на високо качество на своите продукти и задоволяване на потребностите, дори и на най-капризните клиенти. Гаранция, осигурена от факта, че FARMAVITA е компания с "пълен цикъл", способна да се грижи за продукта от формулирането до доставката.

Международното призвание марката FARMAVITA ,  е и факта , че  изнася своите продукти в над 40 страни по света. Сред продуктите на марката ще открием - шампоани, маски, професионални бои за фризьори, обезцветители, балсами, терапий за коса, ампули и лосиони, стилизиращи продукти, лакове за коса, пяна за коса, гелове и флуиди за коса.

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout