Lisap LISAP ULTIMATE OIL PLUS Кератиново олио при изправяне, за блясък и хидратация 120 мл

22,00 лв. 23,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаLisap Milano
Модел 2672
+

 Lisap Ultimate Keratin Oil Plus e спрей за коса за създаване на блясък, обогатен с арганово масло и хидролизиран кератин,жожоба, авокадо и макадамия създава прекрасен копринен и блестящ ефект. Той има усъвършенствано антифриз действие, което повишава качеството на косата, поддържа нивата на хидратация и красивото състояние. Lisap Ultimate Keratin Oil Plus е вашият идеален избор при изправяне. Освен това прави косата изключително лесна за работа и за оформяне. 

Lisap Keratin Oil Plus незабавно елиминира къдренето на влажна коса. Ефективен продукт, но толкова лек, че няма да утежнява косата.

 Начин на употреба: 

Нанесете върху влажна / суха коса преди изсушаване със преса или сешоар , за блестящ завършек на сухата коса.

  Lisap Milano е една от водещите италиански компаний за производтство на професионални продукти за коса.Основана през 1952 г., Lisap Laboratori Cosmetici SpA сега е в своето трето поколение!


  Създадена от гения и интуицията на Карло Локатели Лисап , който започва бизнес в двора на Санта Мария Ла Порта в Милано.С подкрепата на брат си Чезаре Локатели и следващото поколение, Lisap продължи да расте и да се развива като лидер в трихологичната индустрия и търговската марка Made in Italy .  

  Lisap винаги е признавала ключовото значение на тяхното продължаващо академично изследване на разнообразието и изискванията към образа на женската красота и стил.

 През десетилетията външният вид и стилът на  класическата жена  претърпяха революционна еманципация. Сегашното й развитие се вижда най-добре в днешните масмедии.

 Фред Ла Пиетра и Борсели  са двама от хората, които са изучавали еволюцията на комуникационната стратегия на компанията през годините.  

 Иновациите са в основата на стратегията на италианската компания Lisap. Като доказателство за успешните усъвършенствани формули и производствени процеси на Lisap   , компанията се разшири извън границите на Европа.

 За да отрази продължаващите глобални предизвикателства, новите възможности и безкрайните изисквания на променящия се пазар, Lisap постоянно разработва нови продукти и услуги, за да обслужва нуждите на пазара.

През 2014 г. Lisap получи сертификат AEO (Оторизиран икономически оператор), доброволна инициатива за добавяне към вече придобитите сертификати UNI EN ISO 9001: 2008 и ISO 14001: 2004, за да гарантира най-високите стандарти за качество през целия производствен процес .

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout