Lalique Encre Noire Pour Elle By Lalique For Women parfume 100ml

Lalique Encre Noire Pour Elle By Lalique For Women parfume 100ml

65,00 лв.
Наличност няма
Модел 359
+

ENCRE Noire е мъжествен, мистериозен черен кристал блок, представен от дома на Lalique през 2006 г. уникална, но запомнящо Нейният дизайн привлича вниманието със своята тъмна, Уди запушалка, която е вдъхновена от черно мастило и посветена на интелигентен човек на днешното време.

 Можем да очакваме женската версия през септември 2009 г. Тя е съобразена след изданието за мъже, който бе посветен на съвременните философиENCRE Noire Pour Elle също пристига в черен флакон с елегантни надписи ENCRE Noir Lalique от едната страна и се изсипва Elle от друга страна на мистичния куб. Специална ограничена флакон е изработен от кристал, със златни гравюри и отгоре, което се побира изданието перфектно. Оригиналната опаковка е луксозен и съставен от боядисани ценно дърво.

Създател на това издание е Christine Nagel , който представя ухания на ветивер гора, храсти и зеленина заобиколен с внимателно подбрани растителни есенции в този парфюм. Ароматът се отваря със свежи цитруси, управлявани от сицилиански бергамот комбинира с ambrette от Индонезия, докато студените нотки на фрезия са увертюра към флорална сърцевина на този състав. А сърцето е доминиран от турска роза, която е сладка и гъста.Текстът е придружен от китайски османтус, което оставя мед и сладки, плодови аромати, заедно с Kephalis молекула на къщата на Givaudan, който оставя богато, топло, кехлибар и тютюневи-подобен аромат. A база въвежда Хаити ветивер, кедър от Тексас и магическа следа на мускус. Ароматът се характеризира като софизми, топъл и чувствен.